Apple vil bygge smarte bilruder

Se – det her er et smart skrivebord

Hæve-sænke skriveborde er meget udbredte i danske kontorer, og en del mennesker har også fået dem installeret derhjemme til at have laptop, papirer osv på. Måske de ligefrem er blevet et lille hit som nyt hjemme-møbel i disse Corona-tider,.

Generelt for hæve-sænke borde er dog, at de er ret simple. Man styrer deres højde på knapper, og nogle har tilmed bordplader, der kan vinkles.

AiT går et stort skridt videre med sit nye Smart One skrivebord. Fabrikanten hævder ligefrem, at han tager en holistisk synsvinkel på kontorarbejde og fører skrivebordet ind i den digitale tidsalder.

Smart One skrivebordet har både integreret trådløs oplader og højttalere – og lidt mere lavpraktisk ergonomiske fodhvilere.

Noget ser der ud til at være om snakken. Skrivebordet kan nemlig indstilles ved hjælp af en smartphone app, og det indeholder en USB-hub, så man kan forbinde flere gadges bekvemt.

Endnu mere smart er, at AiT har anbragt sensorer til måling af luftkvalitet i skrivebordet. Det vil så advare sin bruger om, hvornår det er på tide at åbne et vindue for at få lidt frisk luft ind i det tætte arbejdsmiljø.

Den medfølgende smartphone app rummer også et par ekstra funktioner, som man ikke umiddelbart forbinder med et skrivebord, man kan sidde eller stå ved:

Alt på skrivenordet styres fra en smartphone app.- (Foto: Ait Desks)

App’en holder f.eks. øje med, hvor længe brugeren har siddet ved bordet og alarmerer eventuelt om, at det vil være en god idé at rejse sig og strække benene.

Tilmed rummer app’en en række gode fysiske øvelser til at forbedre ens fitness og stress-niveau. Disse øvelser kan skræddersys præcist til brugerens behov og fysiske tilstand.

AiT har også indbygget en trådløs oplader til mobil, øretelefoner og smartwatch. Der sidder Bluetooth højttalere i stellet og en aromaterapi diffuser, der udspreder behagelige dufte.

https://www.youtube.com/watch?v=pdVd2O7aEWY&feature=emb_logo

Endelig har Smart One skrivebordet integreret belysning, justerbare fodhvilere, skjult kabel-trækning og en hemmelig app-kontrolleret skuffe, hvor man kan gemme id-kort, nøgler, kreditkort og personlige papirer.

AiT Desks søger i øjeblikket finansiering af en storproduktion via Crowd Funding på iværksætter portalen Indiegogo. Interesserede kan forudbestille et eksemplar til en særpris af 999 US dollars eller 6.785 kroner for modellen, der har alle de elektroniske finesser indbygget. Kan man undvære dem, fås hæve/sænke- skrivebordet også til halv pris….

(Indledningsfoto til artiklen: AiT Desks)

(Foto: AiT Desks)

https://newatlas.com/around-the-home/smartphone-ait-smart-standing-desk-air/

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Apple vil bygge smarte bilruder