Facebook kan blive helt tavs

OnePlus 8 lader lynhurtigt

Det kan godt være, at OnePlus er sent ude med trådløs opladning til sine smartphones. Men når man så indfører det, kan man lige så godt gøre det ordentligt.

Derfor vil den nye OnePlus 8, der har officiel verdens-premiere på tirsdag, komme med trådløs opladning på hele 30 watt. Det sikrer en hurtigere opladning af batteriet uden kabel end mange andre telefoner med kabel – f.eks. Apples iPhones.

I praksis vil det betyde, at det 4.510 mAh store batteri kan lades 50 procent op trådløst på 30 minutter. Fra 0 til 100 procent vil det tage under halvanden time. Hastigheden er i øvrigt den samme, uanset om man henter ny energi trådløst eller via USB-kabel.

Hvem siger, at OnePlus er kedelige i farverne. De nye 8-modeller kommer både i grønt, blåt og sort. (Foto: Weibo)

Den trådløse opladning vil være en af hoved-attraktionerne, når OnePlus løfter sløret for sine nye ottende generation af smartphones lige efter påske.

Priserne bliver til gengæld knap så opsigtsvækkende. OnePlus’ dage som ”flagship killer” er ved at være overstået. OnePlus 8 er selv et flagskib.

Vanen tro hos OnePlus er de fleste specifikationer nu sluppet ud en lille uge før selve premieren. Det gælder også priserne.

Den store OnePlus 8 Pro model med 12 GB RAM og 256 GB lager skal således koste op til lige over 1.010 euro eller ca, 7.600 kroner.

OnePlus 8 Pro har ikke længere selfie kameraet siddende i en motordrevet skuffe i toppen. (Foto: Weibo)

Den mindre OnePlus 8 standard model med 8 GB RAM og 128 GB lager skal man kunne købe for 720 euro eller ca. 5.500 kroner. De endelige danske priser vil vi kende tirsdag den 14. april om eftermiddagen.

Helt som ventet udstyres de nye OnePlus 8 telefoner med den seneste nye Snapdragon 865 processor. De får 5G telefoni som standard, lynhurtige DDR5 RAM og effektive UFS 3.0 til at håndtere lager-beholdningen.

Desuden ser  8’erne ud til at blive de første OnePlus mobiler, der er officielt vand- og sstøv-tætte. De skal opfylde IP68 kravene.

OnePlus var først på markedet med ekstra hurtige skærme, hvor standard opdaterings hastigheden var øget fra 60 til 90 Hz. På de nye 8-modeller får hastigheden nok et nøk – til 120 Hz ”refresh rate”. Det vil glæde dem, der bruger deres mobil til avancerede computerspil eller til at se videofilm på.

OnePlus 8 Pro er udstyret med fire kameraer på ryggen. Både hoved-objektiv og vidvinkel har 4 MP billedsensorer. (Foto: Weibo)

På OnePlus 8 Pro er dislayet en såkaldt ”Fluid AMOLED” type på 6,78 tommer og den fornemme Quad HD+ grafik med 3.168 gange 1.440 punkter. Det er forleden blevet kåret til at være den bedste skærm på en mobil lige nu af testerne hos Display Mate.

På den mindre OnePlus 8 model må man nøjes med 6,55 tommer, 90 Hz opdatering og Full HD+ grafik (2.400 x 1.080 pixels)..

Ifølge informationer fra det store kinesiske Weibo sociale medie får OnePlus 8 Pro fire kameraer på ryggen. Hoved-objektivet og ultra vidvinklen kommer begge fra Sony og disker op med 48 megapixel billedsensorer.

Det tredje objektiv er på 16 MP og til telefoto, mens det fjerde på 5 MP er et såkaldt ”color filter”. Sidstnævnte skal give helt nye kreative muligheder for lys-effekter.

OnePlus kommer med sin egen trådløse oplader. Den hedder Warp Charge 30 Wireless Dock. (Foto: Evan Blass (Evleaks)

De fire kameraer på OnePlus 8 Pro skal være koblet til en dobbelt LED blitz og laser-baseret autofokus. De skal kunne optage 4K video med 30 eller 60 billeder i sekundet (fps) eller slow motion med 48 og 240 fps. Desuden kan lyden på videoer forbedres med en ny 3D Audio Zoom feature.

OnePlus 8 kommer med en knap så avanceret kavalkade af kameraer. Den har tre kameraer med en 48 megapixel Sony som den vigtigste. Ultra vidvinkel optagelser håndteres af en 16 MP sensor, mens den tredje linse er til makro næroptagelser med 2 MP.

I gamle dage var OnePlus kendt for at være spændende i pris og tekniske data, men lidt kedelig i udvalget af farver på coveret. Sådan er det ikke længere. De nye 8’ere skal således kunne fås i enten Glacial Green, Ultramarine Blue eller Onyx Black….

(Indledningsfoto til artiklen: OnePlus)

I dag har OnePlus stifter og topchef Pete Lau lagt disse to fotos ud på Twitter. De er taget med de nye kameraer på OnePlus 8 Pro- (Foto: Pete Lau / Twitter)

OnePlus 8 Pro har ekstra store billedpunkter i sine to 48 megapixel kameraer. De kan opsnappe flere lysstråler og tage bedre billeder under svære lysforhold. (Foto: Pete Lau / Twitter)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Facebook kan blive helt tavs