Moderne autoradio i klassisk design

Selfie-stick til de seriøse

Mange mennesker har et lidt ambivalent forhold til selfie-sticks: På den ene side kan de være mægtigt irriterende, når de stritter rundt i folkemængder og truer med at ende midt i ansigtet på omkringstående. På den anden side kan stickene være meget praktiske, når man tager fotos med sin mobil. Ikke mindst er de ”forlængede arme” blevet populære til videofilm, hos influencere og vloggere.

Den nye Pictar Smart-Light Selfie Stick øger de praktiske kvaliteter yderligere. Nyheden går nemlig langt videre end de teleskop-rør i plastik, man kan købe stort set overalt.

Vigtigst for de fleste er jo nok, at Pictar kan strækkes trinløst ud i op til 77 centimeters længde. Sticket har desuden en holder ude på spidsen, som kan justeres, så den passer til langt de fleste af markedets smartphones.

(Foto: Pictar)

Oven på denne holder sidder den virkeligt gode nyhed. Nemlig et LED spotlys. Det kan indstilles i både vinkel og lysstyrke, og så kan man vende foto-lampen både mod sig selv til selfies og dreje den 180 grader til at belyse et motiv, man gerne vil tage et billede i en armslængde fra udløseren.

På selfie-stickets håndgreb sidder et lille kontrolpanel med udløserknap, tænd/sluk og valget mellem spotlys på 30, 60 og 10 lumens. Panelet sender og modtager sine signaler til mobiltelefonen ad trådløs vej. Dog ikke med Bluetooth, men med ultralyd.

Samme panel har knapper til at skifte mellem foto og video, fremad- eller bagud-rettet kamera, start og stop af video optagelse, digital zoom ind og ud samt valg mellem at gøre billedet lysere eller mørkere.

Fra betjenings-grebet på selfie-stick’en kan man fjernstyre ganske mange funktioner. (Foto: Pictar)

Endelig kan man fra det ganske professionelt indrettede kontrolpanel fjernstyre en række funktioner i den medfølgende app til iPhone og Android mobiler. Det gælder f.eks. valg mellem et pænt stort antal billed-filtre, manuel eller automatisk optagelse, indstilling af blænde, fokus osv.

Med andre ord er det nye Smart-Light Selfie Stick langt mere anvendeligt og professionelt end almindelige ”foto-pinde” til mobiltelefoner. Prisen er også derefter.

Pictar søger i øjeblikket finansiering af en storproduktion via Crowd Funding på iværksætter portalen Kickstarter. Her kan interesserede forudbestille et eksemplar med 25 procent rabat i forhold til den senere pris i butikkerne. Selfie-sticket koster omregnet 515 kroner….

(Indledningsfoto til artiklen: Pictar)

(Foto: Pictar)

Det nye selfie-stick kan trækkes ud i 77centimeters længde. (Foto: Pictar)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Moderne autoradio i klassisk design