Galaxy S11+ får 108 MP kamera

Kommer Apple nu med en stegepande?

Jeg troede egentlig, at Apple havde sikret sig til alle rettigheder på produkter, der begynder med et lille ”i” i navnet. I hvert fald har it-gigantens advokater ofte været ude med riven, når nogen nærmede sig deres enemærker – både med hensyn til design og navne-ligheder.

Ét sted må det være glippet for Apples årvågne jurister. Eller måske de ikke betragter køkken-redskaber og kulinariske hjælpemidler som en trussel mod iPhone, iPad, iPod, iMac, iTunes osv.

I dag trillede nemlig en nyhed ind i min email om et nyt produkt ved navn iPro. Det er ikke en ny Apple gadget som f.eks. en professionel lydmaskine til musikere – selvom navnet kunne antyde det.

iPro skal kombinere den rustfri pandes fordele med rengøring og håndtering med støbejerns pandens evne til at stege bøffer. (Foto: iPro)

Næhhh – iPro er noget så analogt som en stegepande med den nyeste ”non-stick” belægning på markedet. Nyheden bliver annonceret via iværksætter portalen Kickstarter, hvor interesserede kan forudbestille et eksemplar for ret pebrede 72 euro eller 540 kroner….

”Non-stick” belægningen er i syv lag og udført med et specielt mønster, der forhindrer madvarerne i at brænde fast. Samtidig er panden nem at gøre ren og kan bruges på de fleste varme-elementer – gas, induktion, almindelige kogeplader og keramik.

iPro mangler ikke flotte adjektiver i sin beskrivelse af den nye stegepande. Jeg vil dog forskåne mine læsere for dem. I kan læse dem alle til hobe på iPros Kickstarter profil.

Non-stick belægningen i iPro skal være så stærk, at man sagtens kan bruge redskaber af metal i panden. (Foto: iPro)

Så vidt jeg kan se, har Apple ikke noget med iPro at gøre. Fabrikanten har således hjemsted i den irske by Cork. Stegepanden kommer også uden det berømte æble-logo på. På den anden side kunne nyheden være oplagt at købe for mange Apple fans.

iPro er jo lige så dyr som digitale Apple dimsen – og så kan man prale af have”i-ficeret” endnu en del af sin bolig. Efter stue, kontor og teenage værelser er det nu også køkkenet….

(Indledningsfoto til artiklen: iPro)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Galaxy S11+ får 108 MP kamera