U18 får ingen chancer

USA elsker plastik kirurger

Det er ikke kun på film eller i reality-tv, at vi ustandseligt ser kvinder, der har været under kniven for at få forskønnet ansigt, bryster, numse, mave og andre dele af kroppen.

Plastik kirurger er skam lige så populære hos virkelighedens amerikanere. I 2018 blev der således gennemført 1,8 millioner kosmetiske operationer i Guds eget land.

Det er en stigning på én procent i forhold til 2017, men et fald på hele fem procent sammenlignet med 2000. Flere amerikanere må altså være tilfredse med deres udseende, eller færre har måske råd til at kaste sig under kniven eller få Botox sprøjtet ind under huden.

Ifølge American Society of Plastic Surgeons er bryst-operationer fortsat den klart mest populære ”forbedring” hos Donald Trumps undersåtter. Sidste år fik 313.735 kvinder ordnet deres ”forlygter”.

Større læber kom ind på en andenplads foran næse-korrektioner og operationer af øjenlåg. Alle tre indgreb blev foretaget mere end 200.000 gange i 2018.

Den største stigning fra 2017 til 2018 har de amerikanske plastik kirurger set i balde-forøgning med fedt-transplantation. Det er den direkte oversættelse af begrebet ”buttock augmentation with fat grafting”. Den fik 19 pct. flere amerikanere foretaget….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

U18 får ingen chancer