I Rusland skal gadges nu tale russisk

Velbarberet som på månen

Måske er det ikke længere så ”in” hernede på jorden at blive barberet hver dag. Hipsters går med skæg i længder som vikingernes, mens herre-ansigter uden barbering i tre dage betragtes som cool og maskulint.

Ikke sådan på vores nærmeste nabo ude i himmelrummet. På månen skal i det mindste astronauternes åsyn være glatte, når nu drabantens overflade er rå og ubehandlet. Måske godt at vide for de kommende års første rumturister med overnatning på det første måne-hotel.

Ganske historisk korrekt er det såmænd også, at Neil Armstrong og Buzz Aldrin havde et barber-sæt fra Gillette med, da de kravlede ind i toppen af den store Saturn V raket, der skulle bringe dem til månen i juli 1969.

Hvad med en barberskraber med et håndtag som måne-overfladen? (Foto: Gillette)

Denne 50-års begivenhed – menneskets første trin på månen – fejrer Gillette nu med en særlig udgave af sin kendte skraber. I samarbejde med NASA tilbyder Gillette nu et særligt Apollo håndtag, som man kan udstyre sin barberhøvl med. Rå og sej som månens overflade.

I USA tilbyder Gillette allerede, at man kan få sit håndtag på skraberen skræddersyet til sig selv. Det sker via Razor Maker programmet, der 3-D printer efter kundens ønske. Konceptet kommer snart til Europa, og et af de første håndtag bliver netop det måne-overflade inspirerede.

Apollo håndtaget er designet ud fra originale billeder fra den 20. juli for 50 år siden, hvor Neil Armstrong satte sit første fodspor på månen. Den berømte “one small step for” sætning er printet på barber-skraberens forside, mens NASA’s logo kan ses på bagsiden.

Selv med tykke astronaut handsker skal man kunne bruge Apollo barber-høvlen. (Foto: Gillette)

Gillettes Apollo skraber fremtræder i en måne-typisk grå farve med små kratere at holde fast om. Forhåbentligt efterlader man ikke sit ansigt lige så furet, når det er blevet raget med barberbladene fra Gillette.

Skrædder-syningen af håndgreb i Gillettes nye Razor Maker program passer til barberblade af typerne Mach 3 og Fusion 5 ProGlide. I USA koster barber-høvlen for hjemme-astronauter 62 dollars eller ca.   kroner….

(Indledningsfoto til artiklen: Gillette)

Gillettes Apollo barberskraber kommer i en flot æske. (Foto: Gillette)

(Foto: Gillette)

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I Rusland skal gadges nu tale russisk