Kender I de 10 dyreste mobiler i verden?

En iPod i et kassettebånd

Da Sony for nylig holdt 40 års fødselsdag for Walkman, udsendte man naturligvis en særlig jubilæums-model. Ikke fordi der er så mange, som køber rene musik-afspillere nu til dags – det overlader man til mobiltelefonen – men når man i 1979 grundlagde en hel ny kategori af maskiner, skulle det selvfølgelig fejres.

40-års Walkman’en er uden tvivl en kapabel musik-afspiller med høj lydkvalitet, men den var bare ikke helt så retro-agtig, som man nostalgiske sjæle havde håbet. Den lignede, hvad den er – en moderne digital musik-spille.

Nu kommer så en lille start-up og gør tilsyneladende alle de ting rigtigt, som Sony gjorde forkert. Selv Apple kunne lære lidt af Mixxim, hvis der nogensinde skulle være nye planer om at give iPod et comeback.

(Foto: Mixxit)

Den nye Mixxtape spiller ikke kassettebånd, som det ellers kunne se ud. Mixxim har i stedet puttet en digital afspiller i en musik-kassette. Sjov idé, der forbinder fortid med nutid.

Mixxtape kan optage, lagre og afspille musikken i en hel stribe formater. Ud over det klassiske MP3 er det også Apple iTunes, FLAC og en stribe forskellige Hi-Fi filer. På den måde bygger Mixxtape også bro mellem iPod, Walkman og mere traditionelle MP3 afspillere.

Mixxtape har en digital forstærker og en lille højttaler integreret i kassetten. Højttaleren er nok ikke meget bevendt, så de fleste vil nok straks koble trådløse hovedtelefoner eller højttalere på. Kassetten rummer nemlig Bluetooth.

(Foto: Mixxit)

Indeni den gennemsigtige kassette – undskyld musik-afspiller – sidder et opladeligt batteri. Det kan sørge for, at Mixxtape klarer op til fem timers melodier, inden den skal oplades fra stikkontakten.

Mixxtape fungerer dog ikke i klassiske kassettebåndoptagere. Den har ingen bevægelige dele eller magnetbånd ombord. Så lad være med at forsøge. Risikoen er stor for, at både Mixxtape og kassette-maskine bliver smadret.

Prisen er til gengæld et positivt træk. Mixxim tager kun 100 USD eller ca. 690 kroner – for Mixxtape Cassette Tape MP3 Player på sin hjemmeside. Måske en god julegave til en lidt nostalgisk musik-elsker….

 

 

(Foto: Mixxit)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kender I de 10 dyreste mobiler i verden?