Smartphones er et duopol

Det rigtige til den dovne lystfisker

Det måtte vel komme, at lystfiskere også er omgivet af trådløst internet og Bluetooth forbindelser til deres smartphone. Hvad er der tilbage af det klassiske billede med lystfiskeren, der sidder i timevis ved et vandløb og holder tålmodigt øje med, om der er bid?

Romantikken forsvinder noget med det nye Smart Connect Bluetooth fiskehjul, som fabrikanten lover, vil ændre den måde helt, som vi fisker i dag. Eller er det mon en trussel?

I hvert fald behøver lystfiskeren ikke længere holde fast i sin fiskestang. Han kan stille den i et stativ og så foretage sig alle mulige andre ting. Lægge sig til at sove, læse en bog eller drikke en øl sammen med de andre fiskere omkring ham.

Lystfiskeren skal bare huske at have sin smartphone på sig. Fiskehjulet sender nemlig en alarm til mobilen, når der er bid.

Via samme Smart Connect app, der fås både til iPhone/iPad og Android, kan lystfiskeren også få aktuelle vejrudsigter og andre notifikationer om sin fiskestang og fiskehjul. App’en kan holde styr på fire fiskestænger samtidig.

Fiskehjulet er fremstillet af aluminium i høj kvalitet og har naturligvis al elektronikken vandtæt anbragt. Da fiskeriet jo foregår udendørs, er Bluetooth rækkevidden udvidet til 70 meter. Det indbyggede batteri kører i 40 timer på en opladning….

Det nye Smart Connect Bluetooth Fishing Wheel koster 119 USD eller godt 800 kroner….

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smartphones er et duopol