Bruger vi nettet uden at vide det?

Dobbelt op i ferie-data hos Telenor

Der bliver rift om de gode tilbud i den danske sommer. Det gælder ikke kun billige rejser og de bedste sommerhuse. Det kunne også tyde på, at teleselskaberne vil lægge sig ekstra i selen for at nuppe kunder fra hinanden.

I dag lægger Telenor ud med at tilbyde sine private mobilkunder gratis dobbelt op på data hen over sommeren. Tilbuddet gælder frem til den 15. august og omfatter både Danmark og de 47 lande, som Telenor har roaming aftaler med.

Ifølge Telenor er danskernes gennemsnitlige dataforbrug i udlandet stegnet med 30 pct. fra 2017 til 2018. Trenden i år vil helt sikkert være den samme, for vi bruger mobilen mere og mere i sommerferien.

Der bliver sendt flere feriebilleder og videoer end nogensinde før til Instagram eller Facebook, og de fleste har i dag mobilen inden for rækkevidde døgnet rundt. Både på stranden, på restaurant og ved pool-side. Til at læse nyheder, tjekke sociale medier, streame musik osv.

Danmarks næst-største mobilselskab har været ret usynlig i den senere tid, hvilket har kostet både kunder og god omtale for Telenor. Derfor vender det norske teleselskab nu tilbage med det gratis dobbelt-op tilbud.

Både eksisterende og nye Telenor kunder kan gøre brug af tilbuddet. Kunderne skal dog selv gå ind på Mit Telenor afsnittet på teleselskabets hjemmeside for at aktivere den ekstra datamængde på deres mobilnummer.

Tilbuddet dækker både Danmark og de 47 andre lande, som Telenors roaming aftaler omfatter. De svarer til 99 pct. af danskernes rejsemål i udlandet. De 39 af landene er i Europa, mens syv ligger længere væk. Blandt de dækkede lande er USA, Tyrkiet og Thailand.

Telenor vil fortsat sende besked pr. sms til kunderne, når de er ved at nå deres maksimum for dataforbrug. Desuden kan abonnenterne på Telenors hjemmeside finde gode råd til, hvordan man kan begrænse sit dataforbrug på rejsen.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bruger vi nettet uden at vide det?