Instant fotos lige til køleskabs-døren

En laptop kun for katte

Har I problemer med, at jeres kat vil kopiere sine menneskelige ”fodermestres” og ”første-kæleres” aktivitet med at skrive på laptoppens eller pc’ens tastatur? Nogle misser forveksler ligefrem computer skærmen med et skrabebrædt.

Det er faktisk slet ikke ualmindeligt og må være mange katte-ejeres udfordring. I hvert fald har en britisk fabrikant set et hul i markedet til at sælge et skrabebrædt i form af en laptop.

Suck UK Car Scratch Laptop hedder den kattevenlige løsning til misser, der gerne vil holde sig i kontakt med deres killinger via internet, som for længst har forladt reden.

Som design-glad menneske kan man selvfølgelig sige, at den nye Suck UK er lidt klodset at se på. Den er ikke ligefrem supertynd som en moderne Lenovo laptop eller en MacBook fra Apple. Den tykke ramme omkring skærmen minder også om en bærbar pc for 20 år siden.

Til gengæld er den katte-venlige laptop meget robust. ”Ruggedized” hedder sådan noget i fagsprog. Tastaturet kan tåle, at skarpe negle skraber hen over det.

Skærmens overflade er samtidig bølget, så den yder mere modstand, når kattens pote vil styre cursorens bevægelser med kløerne fremme.

Suck UK laptoppen er fremstillet af tykt pap materiale, der kan modstå selv angrebet fra en vred kat.

Både skærm og tastatur kan nemt udskiftes, for huskatten og dens killinger slider mere på laptoppen end selv en kvinde med lange kunstige negle. Endelig kommer den nye bærbare Suck UK pc komplet med en blød legetøjs-mus.

Jeg har ikke set Elgiganten, Power, Humac eller Pro Computer have Suck UK laptoppen i deres program endnu, men mon ikke snart det sker. Kædernes indkøbs-chefer har bare ikke set salgspotentialet endnu – eller katte-ejere har glemt at spørge.

Alternativt kan man så heldigvis købe misse-laptoppen via internet på Suck UK’s hjemmeside. Her koster den kun en brøkdel af, hvad man skal betale for en bærbar pc til mennesker – 32,50 US dollars eller ca. 220 kroner….

Hvis I har en meget musikalsk kat eller en mis med ambitioner om en karriere som DJ, har Suck UK også et skrabebrædt i skikkelse af en klassisk pladespiller.

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instant fotos lige til køleskabs-døren