Lenovo viser fremtidens desktop

Hent dit Netflix via Tyrkiet

Det er næppe nogen hemmelighed, at danskerne betaler rigtig meget for deres Netflix abonnementer. Faktisk er vores lille land et af de dyreste steder i verden at hente den populære streaming tjeneste.

Ifølge den danske online side Bredbånd.dk kan det dog lade sig gøre meget billigere. Faktisk til en tredjedel af prisen. Så skal man kun af med 17 kroner om måneden for Netflix Basis mod normalt 79 kroner – eller 30 kr. mod ellers 99 for Netflix Standard.

Bredbånd.dk har specialiseret sig i at sammenligne priser på bredbånds abonnementer, men eftersom rigtig mange bruger deres bredbånd til at se Netflix, var det oplagt at tjekke besparelses-muligheder her.

Tricket skulle ifølge Bredbånd.dk være fuldt lovligt: Det går ganske enkelt ud på at købe sit Netflix abonnement i tyrkiske lira fremfor danske kroner. Den tyrkiske valuta ligger rekordlavt for tiden – så der er både penge at spare ved at rejse på ferie til Tyrkiet og købe sit Netflix ad den vej.

Netflix tilpasser sine priser efter købekraften i hvert land. Det gør, at det billigste abonnement i Tyrkiet i dag koster kun 17 kroner om måneden.

Netflix systemet ser ud til at være ligeglad, i hvilken valuta man bestiller sin tjeneste. Pengene bliver trukket i den valuta, der var gældende, da abonnementet blev oprettet.

Åbner man imidlertid for sin konto og profil i et andet land, vil indholdet automatisk blive tilpasses til forholdene her. Det vil sige, at Netflix film og tv-serier bliver vist med danske undertekster – ikke tyrkisk tale.

Via følgende link til Bredbaand.dk får man forklaret helt præcist, hvordan man gør for at få det billige Netflix….

Oversigt over Netflix priser verden over. Kilde: Comparitech.com.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lenovo viser fremtidens desktop