Sikker børne-mode i USA

Her er verdens dyreste smartwatch

Man skal nok have vundet den store gevinst i lotto, have været god til at spekulere i aktier og ejendomme eller arvet en voldsom portion penge, før man kaster sig over denne investering i tid.

Til gengæld får man verdens dyreste smartwatch, der stiller alt andet på markedet i skyggen. Ligegyldigt om det er det kommende Apple Watch 4 eller de seneste ”kloge” ure fra Samsung, Fossil, Huawei eller Garmin.

Det nye TAG Heuer 45 Connected Modular Full Diamond slår dem alle med flere længder. I hvert fald i udstyr og pris. 180.000 USD eller knap 1,2 millioner kroner koster den nye digitale tidsviser fra Schweiz.

Man kan udskifte den indre del af urkassen mellem et digitalt smartwatch eller et klassisk analogt urværk fra Schweiz.

Sådan rent elektronisk er der ikke så meget nyt i det kostbare TAG Heuer. Uret kan, hvad de fleste smartwatches også kan, når de kører med Googles (Android) Wear OS 2 styresystem. Det vil bl.a. sige at udskifte den digitale urskive, måle dagens aktivitet, puls, temperatur, ens geografiske placering (GPS), spille streamet musik, betale trådløst via NFC og udveksle notationer med både iPhone og Android telefoner.

Ingen andre smartwatches er dog badet i diamanter. 589 styk i såkaldt ”baguette” slibning er monteret på TAG Heuers urkasse. Man frygter næsten, at man ikke kan se klokken for bare glitrende glimmer omkring urskiven. Tilsammen bringer diamanterne 23,35 karat på vægten.

Hvis det nye ur skal fungere som smartwatch, bruger det en AMOLED skærm i 400 gange 400 punkters opløsning. Indendørs sidder en Intel processor med 512 MB RAM og 4 GB lager.

589 diamanter pynter på verdens dyreste smartwatch.

Det andet usædvanlige ved det nye TAG Heuer 45 Connected – ud over diamanterne naturligvis – er, at man kan vælge mellem at bruge det som smartwatch eller som traditionelt analogt ur. Med et mekanisk og automatisk urværk i stedet for processor og computer. Heraf også tilnavnet Modular.

Man udskifter simpelthen det indre af urkassen med nogle få klik og kan så enten markere sig som velhavende elsker af et klassisk schweizisk armbåndsur – eller som lige så rig, men moderne bruger af smartwatches og smartphones.

TAG Heuer 45 Connected Modular Full Diamond kommer i øvrigt med en urkasse på 45 mm i poleret 18 karat hvidguld. Uret er vandtæt ned til 50 meters dybde….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sikker børne-mode i USA