Nokia 9 vil udfordre iPhone X

Trådløs oplader til de stilsikre

De fleste trådløse opladere til mobiltelefoner og smarte ure ser stadig lidt plastik-agtige ud. De er i hvert fald svære at overse på bordet eller reolen, medmindre de bliver integreret i møblet som hos IKEA eller på mange Starbucks caféer verden over.

Designer-firmaet Courant fra Brooklyn i New York går en anderledes fornem vej med sit forslag til en trådløs oplader på skrivebordet. Firmaets nye Catch:3 kombinerer lader og god fralægge plads til f.eks. briller, ur, nøgler, pen og USB-stick.

Det hele foregår i det fineste italienske læder, der er spændt ud over et indre af aluminium i samme kvalitet, som bruges til passagerfly og militære jagerfly. Valget står på Catch:3 i enten sort, brun ask eller lys ”bone”.

Courant nyheden har en integreret trådløs Qi oplader. Det betyder, at f.eks. iPhones og de dyrere Samsung Galaxy telefoner passer fint til Catch:3. Det samme gælder andre mobiler, der følger Qi standarden. Opladeren kan tilmed fylde telefonens batteri ekstra hurtigt – med op til 10 watt.

Da man jo kan komme ud for, at mere end én gadget skal lades op på samme tid – f.eks. også en smartwatch – har Catch:3 også et USB-stik, som man kan sætte sin energi-hungrende dims i.

Courants elegante og stilrene løsning til trådløs opladning kan forudbestilles lige nu til priser fra 175 USD eller ca. 1.150 kroner. Levering vil ske i oktober….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nokia 9 vil udfordre iPhone X