Festival folket bruger da iPhone

Påvirk games med dit humør

Ankkoro er et nyt digitalt armbånd, der skal give en hel ny dimension til det populære tidsfordriv at spille online games eller bruge som spillekonsol i hjemmet.

Ligesom fitness armbånd måler Ankkoro brugerens puls, temperatur og hjerterytme. Hos Ankkoro bruges disse data bare ikke til vise, om man er i god form, men til at afsløre hvordan man har det med sine spil.

Armbåndet registrerer, om spilleren er glad, vred, frusteret, bange, fredelig osv. Kort sagt brugerens følelser, når han eller hun gamer på sin computer.

Ankkoro omsætter de biometriske data til fire grund-humør, som dels viser på brugerens smartphone i en app, dels på et display på en medfølgende docking station – og dels kan påvirke spillenes forløb.

https://www.youtube.com/watch?v=yhC-6QiE4zA%20%20

Hvordan Ankkoro vil gøre det i praksis, afslører man ikke meget om. Men jeg kunne forestille mig, at det kræver en del programmering af et interface til populære computerspil.

Ankkoro praler dog med, at armbåndet allerede fungerer trådløst med pc, Mac, iPhone og Android. Forhandlinger med Microsoft om Xbox, Sony med Playstation og andre fabrikanter af spillekonsoller foregår lige nu.

Det smarte humør-analyserende armbånd er skabt af designeren Yann Frachi i New York. Han har sendt det på iværksætter portalen Kickstarter for at hente penge til at sætte en produktion i gang. Indtil videre går det dog trægt med forudbestillingerne.

Interesserede kan sikre sig et eksemplar til deres håndled formedelst 106 USD eller ca. 680 kroner. Med i prisen følger en lade-dok med display og adgang til en række første online spil, der fungerer sammen med Ankko. Levering skal efter planen ske til september….

http://https://www.youtube.com/watch?v=zIvAbGg14Iw

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Festival folket bruger da iPhone