Alpen er et designer cykelskur

Børger er nok for store

Ikke alle har den luksus at have en stor terrasse, en ryddelig gård ved etage ejendommen eller bare en lille altan. De må så tage i parken for at lave grill eller invitere selv til middag hos venner, der har pladsen og bålstedet.

Den amerikanske alt-mulig-mand Mr. Useful mener imidlertid, at alle har ret til en grill at lave BBQ på. Selv uden mere plads end køkkenbordet, et skrivebord eller til nøds vindueskarmen uden gardiner.

Mr. Useful’s Mini BBQ Grill har plads til to almindelige pølser eller to burger halvdele, der er langt ved siden af hinanden. Det er ikke noget, der kan mætte et fodboldhold, men den lille grill ser faktisk både sjov og anvendelig ud.

Alle blikdåser kan anvendes. F.eks. en, hvor pølserne har ligget i. Desuden er der brug for et par skruer, bolte, et mini hængsel og noget tykt og bøjeligt tråd – måske en tynd wire – til at folde grill risten af.  Desuden selvfølgelig en nedstryger til at halvere dåsen med og en knap af gummi eller et andet hårdt kunststof til at agere som et håndtag.

Derefter gælder det bare om at have en håndfuld grillkul og en lighter eller en tændstik. Så er mini-grillen klar til at modtage de første pølser.

På videoen ser det meget nemt ud, men jeg vil overlade det til hver enkelt læser, om han eller hun er enig med mig i den betragtning. I hvert fald er grillen ikke meget dyrere at lave end den dåse med indhold, som skal tømmes.

Velbekomme….og husk, at åben ild i offentligt rum som f.eks. parker, skove eller strande er forbudt i mange kommuner på grund af tørke lige nu….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alpen er et designer cykelskur