Bedre blik for farveblinde

Mim X er et anderledes smartwatch

Hvis I gerne vil have et ”smart” ur, der absolut ikke ligner et smartwatch, kan det være en god idé at kaste et blik på det nye mim X. Det beskrives som et smartwatch med usynligt display, fordi man normalt kun ser et par traditionelle visere på urskiven.

Under overfladen gemmer mim X så mange af de funktioner, folk gerne vil have fra et smartwatch. Nemlig aktivitets- og pulsmåler, verdensur og fuld kompatibilitet med apps på både iPhone og Android.

Mim X kan samtidig sættes til at synkronisere med sine emails og kalender på mobilen – og med sine konti på Facebook, Twitter, Messenger, Instagram og WhatsApp.

 

I stedet for den normale OLED teknologi, som man ser på andre smartwatches bruger mim X et nyt og patent-anmeldt Transparent Levitation Display (TLD). Det er normalt helt gennemsigtigt, så man kan se urviserne igennem det ligesom via et urglas. Bliver TLD aktiveret, står tekster frem i sort/hvid, mens viserne fades ud underneden.

På den måde kan mim X f.eks. vise indholdet af emails, sms, Facebook opdateringer eller kalenderpunkter. Til gengæld dur uret ikke til spil, digitale landkort, fotos osv.

Som supplement til TLD skærmen kan mim X også sættes til at vibrere forskelligt, alt efter hvilken alarm eller notifikation, der ankommer trådløst fra mobiltelefonen – f.eks. at der er et opkald, en sms eller en tweet, man skal læse.

Det spændende svenske ur kan i øjeblikket forudbestilles via iværksætter portalen Kickstarter, hvor man kan købe det til en favørpris af 695 Hong Kong dollar eller ca. 600 kroner. Levering vil ske i september….

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bedre blik for farveblinde