Cool musik fra Samsung

Ford og Spielberg laver ny film

Hvis der er nogle blandt mine læsere, der som jeg savner Indiana Jones en smule – og er trætte af repriser af de gamle film – er der godt nyt. Optagelserne til det femte afsnit om den eventyrlyste arkæolog begynder næste år, og premieren vil foregå i 2020.

Det kan lyde laaaang tid at vente, men på den anden side stammer den seneste Indiana Jones (”Kingdom of the Crystak Skull”) helt tilbage fra 2008. Og det er altså 10 år.

Lad os håbe, at Steven Spielberg får mere greb om den næste Indiana Jones film.

Den anden gode nyhed er, at mester-instruktøren Steven Spielberg igen står bag kameraet  – og den tredje Harrison Ford vender tilbage i rollen som Indiana Jones. Også selvom skuespilleren fylder 76 år til juli. Men han er ikke sådan at slå i jorden – ligesom den figur, han spiller i filmene.

Allerede i den seneste film blev det antydet, at vi måske stod over for et generationsskifte. Shia Lebouef blev introduceret som Indianas søn, men den fremtid bliver måske afsløret i den næste film om to år.

Ikke meget er offentliggjort om den næste Indiana Jones – ikke engang filmens titel. Forberedelserne er dog i fuld gang, for den seneste ”Kingdom of the Crystal Skull” blev den dårligst modtagne af hele serien hos publikum….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cool musik fra Samsung