En drone, der kan meget mere

Et cykelhjul som en fodbold

Foldbare cykler er der ikke meget nyt i. Dem har man kunnet få i årevis. De er populære hos især storby mennesker, der lægger tohjuleren i bilens bagagerum indtil p-huset, hvorefter resten af turen til arbejdspladsen foregår på cykel.

Revolve går et skridt videre. Det italienske firma har ikke bare skabt en ny klap-sammen-cykel. Revolve har samtidig udviklet et cykelhjul, der kan foldes. Alt i alt bliver det så et minimalt køretøj, man skal bære rundt på.

Revolve er designet, så folde-hjulet kan bruges både på almindelige cykler og på rullestole til handicappede. De kan jo så regel også klappes sammen – bare ikke deres store hjul på siderne.

Den smarte folde-mekaniske i Revolve ses bedst i videoen herunder. Forbløffende at se et stort hjul forvandle sig selv til en ting på størrelse med en fodbold – eller måske snarere en lidt aflang rugby bold.

Revolve er tegnet af Andrea Mocellin, der ville skabe verdens første ægte modulære hjul. Når det er foldet sammen, fylder det 60 pct. mindre plads end et konventionelt cykelhjul.

Revolve er fremstillet af aluminium med dæk uden luft i. Ellers kunne dækket ikke være foldet, og man var nødt til at pumpe det op, hver gang hjulet skulle bruges.

Uheldigvis har Revolve ikke udsendt detaljer om pris eller leveringstidspunkt endnu. Forhåbentligt er det snart, for jeg kunne sagtens forestille mig, at mange kunne være interesseret i at købe det….

http://https://vimeo.com/242374901

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En drone, der kan meget mere