To nye Star Wars film i 2018

Bordfodbold for luksusdyr

Man skal nok hedde Lionel Messi, Christian Eriksen eller Christiano Ronaldo for at få råd til verdens dyreste bordfodboldspil – og gider de disse superstjerner i det hele taget at lege fodbold, når de lever af det til dagligt?

Well – jeg har ikke haft lejlighed til at spørge dem. Omvendt er jeg temmelig sikker på, at de er blevet gjort opmærksom på dette nye Foosball Table fra det franske luksus mærke Hermès. De er nemlig rent kendis- og finans-mæssigt i målgruppen for nyheden.

Hermès får håndbygget sit bordfodbold i ahorn træ og svøbt ind i bedste kvalitet farvet kalveskind. Alt er smukt og præcist lavet helt ned i detaljerne med styrehåndtag og matchende kulører i både understel og målrammer. Brasiliens landshold må have været forbilleder, for Hermés gule og grønne farver er de samme.

Lidt besynderligt er det dog, at de flot udskårne figurer slet ikke er fodboldspillere, men jockeyer med styrthjelm, briller og et trikot om taget direkte fra en galopbane – ikke fra et fodbold stadion.

Hermès tager den nette sum af 68.300 USD for sit bordfodbold-spil – ca. 434.000 kroner. Det kan man købe adskillige sæsonkort for til selv de mest eftertragtede fodboldklubber i den engelske Champions League….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

To nye Star Wars film i 2018