Galaxy S9 kommer allerede i januar

Apple opgraderer sin SE baby

Danmarks mest solgte smartphone – den lille iPhone SE – ser omsider ud til at gå en efterfølger snart. Formentlig vil det ske i marts, hvor også den nuværende SE model blev lanceret i 2016.

Apple har vanen tro ikke kommenteret nyheden på nogen måde, men kinesiske medier vil vedholdende vide, at Iphone SE 2 vil ligne sine forgænger til forveksling i design. Indenbords vil der dog ske en del forbedringer i elektronik og kameraer.

Apple skifter ikke udseende ud fra det goe gamle fodbold-princip om, at man ikke skifter ud på et vindende hold. Og en vinder har iPhone SE helt afgjort været.

I det ydre ændrer Apple nok meget lidt på den kommende iPhone SE 2. Den får det velkendte design – kke revolutioner som på iPhone X.

Selvom den går mod trenden i smartphone branchen med sit beskedne display på 4 tommer og de brede rammer omkring skærmen er iPhone SE en bestseller. Især danskerne har kastet deres kærlighed på den lille telefon.

I første halvår af 2017 lå iPhone SE som en suveræn nummer ét på de danske salgslister. Danskerne købte 134.000 eksemplarer af Apples mindste. 33.000 flere end af den store iPhone 7+ og 96.000 flere end Samsungs Galaxy S8 Plus, viser tal fra analysefirmaet IDC.

Ligesom den nuværende iPhone SE vil 2’eren blive produceret hos Wistron på en fabrik i Bengaluru i Indien. Den låner indmaden fra den nyere iPhone 6S og får derfor Apples A10 Fusion processor med 2 GB RAM og versioner på 32 og 128 GB lager. Kameraerne ventes at blive på 12 megapixel på bagsiden og 5 MP til selfies.

Apple vil nok holde prisen på samme niveau som den nuværende iPhone SE. Det er 3.100 kroner….

Spåmænd og kreatve designere har mange gode forslag til Apple om, hvordan næste generation iPhone SE burde se ud. Her er et godt bud fra det tyske magasin Curved.

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Galaxy S9 kommer allerede i januar