Optimisme trods ny teknik

De nye farver på iPhone 8

Vi nærmer os med hastige skridt september, hvor Apple plejer at præsentere sin årets høst af nye smartphones. Som en logisk konsekvens er antallet af rygter om næste generation iPhones  steget nærmest eksplosions-agtigt i de seneste par år.

De allernyeste fra i dag taler om, at den nye store iPhone 8 først kommer til november. I går hetd det, at Apple vil have den klar til september, så den kan vises sammen med de ligeledes nye iPhone 7S, 7S Plus og SE.

Det er ikke nogen hemmelighed, at Apple har haft problemer med den avancerede teknologi i iPhone 8. Så mon ikke vi kommer til at høre mange flere datoer, inden telefonen rent faktisk er parat til premiere.

Jeg kan til gengæld her i dag vise en helt dugfrisk video med de tre farver, som den nye iPhone 8 ventes at komme i – se også indledningsfoto til denne artikel.

iPhone 8 vil bl.a. kunne købes i en helt ny  kobber-agtig kulør, som formentlig skal hedde “Blush Gold” Desuden fås den i en helt sort udgave og en hvid version, der har et sølvfarvet bånd omkring telefonen.

Den nye super-iPhone får for første gang et OLED display, der vil gøre det muligt at lade skærmen fylde det meste af fronten. Glem de tykke rammer, som præger nutidens iPhones – og som flere konkurrenter fra Android lejren har vist slet ikke er nødvendige.

Med den nye skærm forsvinder Touch ID funktionen. Den vil blive afløst af en ny ansigts-genkendelse. Fremover skal det altså være ejerens smukke åsyn, der skal kunne åbne hendes eller hans iPhone.

iPhone 8 i den nye Blush Gold brune farve. Læg mærke til, at de velkendte tykke rammer om skærmen næsten helt er forsvundet.

Skærmen på iPhone 8 bliver Apples hidtil største på en smartphone. 5,8 tommer er foreslået – også 6,0 eller 6,2 tommer. Lad os se, hvad det ender med. Mere sikkert er, at de nye iPhone 7S og 7S Plus får displays på 4,7 og 5,5 tommer. Præcist som i dag.

Hjem-knappen bliver virtuel – ikke fysisk som i dag. Den integreres i selve skærmen og kan fra software justeres i størrelse. Formentlig vil apps også komme Home knapper i andre designs – firkantede, aflange, stjerne-formede osv.

Apple fejrer 10 års fødselsdag for iPhone i år, og derfor skal især den nye iPhone 8 være et stort skridt fremad i teknologi. Apple vil give sine konkurrenter baghjul og vise, hvad firmaets fremste udviklere og designere er i stand til.

Det kommer nok til at betyde, at iPhone 8 bliver meget dyr – forvent 10.000 kroner eller mere – og den vil kun kunne købes i et meget begrænset antal i år.  Måske flere i 2018.

Den fysiske hjem knap forsvinder på iPhone. Den erstattes af en virtuel version inde i skærmen, hvor den kan ændre størrelse, farve og udseende, alt efter hvilken app man kører.

De nye iPhone 7S og 7S Plus bliver mere ”almindelige”. De får flere nyheder og fremskridt, som Apple plejer at gøre det år for år. Men de vil nok kunne købes til samme pris som iPhone 7/7 Plus i dag – og der bliver ingen problemer med styktallene.

Et af de store fremskridt i iPhone 8 skal være et nyt 3-D kamera, der skal give spændende muligheder for den kreative fotograf. Kameraet bliver på 12 megapixel og vil bl.a. kunne optage 4K video med 60 billeder pr. sekund (fps). Det er professionel kvalitet anvendeligt til tv.

Ret sikkert skal også være, at alle de nye iPhones får et cover af glas. De fås også med trådløs opladning – hos 8’eren er det standard. iPhone 7S købere må betale ekstra for det.

Ikke mere iPhone 8 for i dag. Jeg følger op med opdateringer efterhånden, men ikke hver gang der dukker et nyt rygte op. Så kunne jeg ikke lave andet hele dagen….

iPhone 8 får et nyt dobbelt kamera, hvor objektiverne sidder lodret. Det skal rumme nye 3-D effekter og kunne optage 4K video i professionel 60 fps kvalitet.

Her ses den nye brune farve mere klart. Enten kan man lide den eller ej. Den vil dele vandene,

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Optimisme trods ny teknik