Nej - ikke B&O, men Vifa

Den smarte to-i-én løsning

Det er lige nu i denne tid, at titusinder af studerende søger boliger i de større byer, hvor de skal begynde på univkøersitet, højsskoler og andre videregående uddannelser.

Samtidig er det tiden, hvor selv det mindste hummer, børneværelse og pulterkammer bliver tilbudt til de unge studerende til ofte horribelt høje huslejer.

I mange af disse bittesmå boliger mangler et rigtigt køkken – eller køkkenet er så lille, at der ikke er plads til meget andet end et par kogeplader, en køkkenvask og et mini køleskab. Opvaskemaskine kan der slet ikke være tale om. Medmindre altså, at man ser nærmere på denne smarte nye løsning fra Streamline Hoods.

Det amerikanske firma har nemlig designet en pladsbesparende kombination af en køkkenvask og en opvaskemaskine, som man ”fodrer” oppefra. Ikke som normalt forfra.

Streamline nyheden er oplagt til alle små køkkener, hvor der ikke er plads til en separat opvaskemaskine.

Ifølge Streamline Hoods har nyheden lige så meget vaske-power som maskiner i fuld størrelse. Men den bruger mindre vand, mindre vaskemiddel og vasker hurtigere. Dertil kommer, at man ikke spilder vanddråber, når vask og maskine er placeret lige ved siden af hinanden.

Materialet er rustfrit stål, og das ganze molevitten fylder kun 90 cm  i bredden, 50 cm i dybden og 60 cm i højden – altså køkkenvask og opvaske maskine tilsammen.

Streamline Hoods nyheden har selvfølgelig ikke lige så meget plads til lige så mange kuverter som en almindelig opvaskemaskine. Til gengæld fylder den meget mindre og er faktisk elegant gemt af vejen. Låget over maskinen er fremstillet af tykt sort ridsefast glas, som man sagtens kan stille varme ting på.

Desværre har Streamline endnu ikke offentliggjort pris eller leveringstidspunkt….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nej - ikke B&O, men Vifa