Endelig mobilt nyt fra Sony

Godt nyt for streamer folket

YouSee TV har landet en aftale med de store amerikanske medieselskaber Viacom og Paramount, der giver adgang til både helt nye premiere, ældre filmklassikere og masser af indhold fra Comedy Central og MTV. Mere præcist 800 episoder af de populære tv-programmer.

Det betyder, at en fjerdedel af de danske husstande fra efteråret kan streame f.eks. ”Mission Impossible”, ”Arrival” og ”The Big Short” som en del af deres tv-pakke.

Det er første gang, at så mange danskere får mulighed for at streame helt nye premiere film via deres tv-pakke. Helt konkret kan YouSee TV’s kunder gå biografen derhjemme kun kort tid efter, at Paramounts film har været vist på det store lærred.

Inden længe kan man streame filmklassikere som “The Godfather” via YouSee TV.

Blandt de nye film, YouSee har på vej i år, kan nævnes ”Mother”, ”Baywatch” (indledningsfoto), ”Transformers: The Last Knight” eller ”Ghost in the Shell”. Næste år kommer så ”Mission Impossible 6”. Er man mere til filmklassikere, bliver det muligt at streame f.eks. ”Godfather”. ”Top Gun”, ”Shutter Island” og ”Star Trek”.

Aftalen med Paramount sørger for, at størstedelen af YouSees tv-kunder hvert år kan streame de 10 til 15 største og nyeste film, kort efter at de forlader biografen. De drejer sig konkret om mere end 650.000 danske husstande, der enten skal abonnere på Fuldpakke eller have en tv-boks.

YouSee vil også gøre en del af Paramount indholdet tilgængeligt for sine abonnenter på de mindre tv-pakker. Startskuddet for den nye aftale lyder i oktober….

Er man til science fiction og tjubang film, indeholder den nye YouSee aftale bl.a. den seneste “Transformers” film med Mark Wahlberg i hovedrollen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endelig mobilt nyt fra Sony