Toybox er den første 3D printer til børn

Endelig mobilt nyt fra Sony

Mens alle andre store smartphone fabrikanter har travlt med at lække informationer om deres kommende nye modeller – eller klapper i hænderne, fordi markedet skruer sig selv op i et vildt hype om den nye iPhone 8 – holder Sony sig japansk høfligt tilbage.

For meget vil jeg mene, for Sony risikerer at ryge endnu længere ned i det store publikums opmærksomhed. Med fortsat dårlige salgstal til følge. Sony er bare ikke cool i øjeblikket.

Det er en skam, for Sony producerer indiskutabelt nogle af de bedste smartphones på markedet. Måske lidt gammeldags i designet med firkantede former og tykke rammer over og under skærmen. Men med tekniske data i den pæne klasse.

Experia XZ1 har Sonys velkendte design, men også en lidt skuffende 5,5 tommers skærm i Full HD.. Det kan Sony bedre.

 

Det vil nok også være tilfældet med de to eller tre nye smartphone modeller, som Sony præsenterer i næste uge på den store IFA messe for underholdnings elektronik i Berlin.

De primære nyheder er Sony Experias XZ1 og XZ Compact, der placerer sig under den nuværende topmodel XZ Premium. Den er verdens første mobiltelefon med ægte 4K HDR display og en grafisk opløsning på imponerende 3.840 gange 2.160 punkter. Men ok – Sony producerer jo også 4K tv i massevis.

De nye Experia XZ telefoner får samme Snapdragon 835 processor og 4 GB RAM som Premium, men langt fra så gode skærme.

Hvis man ikke lige har telefonerne ved siden af hinanden, kan man ikke se, at det her er den lille Sony Experia XZ1 Compact med 4,6 tomme skærm-

Faktisk ser Sony ud til at hoppe flere trin ned. Den nye XZ1 får ikke engang et display i Quad HD kvalitet (2K), der efterhånden er standard på smartphones i de dyrere klasser. Men kun Full HD på 1.920 gange 1.080 punkter.

Sony Experia XZ1 får 64 GB lager som standard og et 19 megapixel kamera på ryggen – ikke et dobbelt sådan som den øjeblikkelige mode ellers dikterer. XZ1 og skal koste fra 599 engelske pund. Indregner man den høje danske moms, bliver prisen nok det ti-dobbelte i kroner.

Den nye Experia XZ1 får også en lillebror med efternavnet Compact. Samme velkendte Sony design, samme processor og 4GB RAM, formentlig samme kamera, men med en mindre skærm på 4,6 tommer i Full HD kvalitet.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Toybox er den første 3D printer til børn