Vi streamer, men går ikke så meget til levende musik

Det smarte ligger i urspænden

Hvorfor investere en mindre formue i et nyt smartwatch, hvis man er glad for sin gamle tidsviser – og kan gøre den lige så smart som de nymodens digitale ure?

Dette spørgsmål besvarer Gooseberry med sin nye ”Smart Buckle” gadget. Det er en ny spænde til urremmen, der kan gøre stort set det samme som smartwatches – men uden at urkassen eller dens indmad skal udskiftes.

Den smarte urlænke kan f.eks. registrere antallet af skridt, man har taget, forbrændte kalorier, lave aktivitets rapporter eller overvåge ens søvn-mønster.

Forskellen er blot, at resultaterne ikke vises på urskiven, mens sendes direkte trådløst til en app på ens iPhone eller Android telefon.

App’en lagrer de tilsendte information i en database i skyen – eller den kan overføre dem til videre bearbejdning i f.eks. Apple Health eller Google Fit programmerne.

Det eneste, man kunne savne, er, at Smart Buckle også kan hente notationer fra ens smartphone. F.eks. ved at vibrere forskelligt, når der kommer et opkald, en email, sms – eller man nærmer sig en kalender aftale.

Men det kan jo være, at de funktioner dukker op i en senere Smart Buckle 2 eller Smart Buckle Pro – som sikkert bliver dyrere end den første aktuelle udgave.

Gooseberry ser sin målgruppe hos de mange, der elsker det armbåndsur, de måske har haft i mange år. Eller som synes, at fitness trackere er for pralende i farver. Eller bare kun vil købe analoge klassiske armbåndsure, men gerne vil have nogle af de nye digitale features med.

Smart Buckle er vand- og støvtæt og kan derfor også bruges til udendørs aktiviteter. Batteriet kører i en uge ved dagligt brug i 10 timer. Opladningen sker trådløst og tager en time.

Med en favørpris på kun 39 USD (ca. 250 kroner) ved forudbetaling via Kickstarter kan alle være med. Levering vil ske til august….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi streamer, men går ikke så meget til levende musik