Microsoft viser Playstation "killer"

Krak søgninger mere spændende

Indtil nu har Kraks populære søgetjeneste været afhængig af, at brugeren vidste, hvad han eller hun ledte efter. Det er ikke længere nødvendigt. Krak er ved at udvikle sig fra at være en søgetjeneste til den lokale guide, som hjælper med at finde oplevelser i lokalområdet.

Det ”dynamisk lokale” indhold har hidtil kun været tilgængeligt i Kraks apps. Men nu tilbydes funktionen på tværs af alle platforme. Så kan man også fra sin desktop-pc eller laptop finde oplevelser i nærheden.

Når man klikker på ”oplevelser i nærheden” på Kraks online-kort, får man præsenteret alle mulige inspirerende detaljer fra det lokalområde, man søger i.

Butikker, restauranter og andre tjenesteudbydere bliver vist efter kategori, og via links til Wikipedia kan du man mere om ting og steder i nærheden. Kommende events i området bliver vist med data fra Facebook, og man kan også se tips fra andre Krak-brugere.

Den nye funktion er tilgængelig på Krak.dk, lige meget hvilken enhed man søger fra:

Hvis man bruger en desktop-computer, giver ”oplevelser i nærheden” inspiration baseret på det sted, man har søgt efter.

Bruger man en mobiltelefon, vil man som udgangspunkt få vist indhold baseret på ens aktuelle geografiske placering.

Krak er i dag en del af Eniro-gruppen og dermed et søsterselskan til bl.a. online tjenesterne Proff og De Gule Sider. Eniro har søgetjenester i fem lande, der hver uge har otte millioner unikke besøgende….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Microsoft viser Playstation "killer"