Hængekøje året rundt

Vi søger efter jordbær på nettet

Den danske søgemaskine krak.dk er langt fra så stor som Google, men til gengæld giver Krak (formentlig) en bedre fornemmelse af, hvad danskerne interesserer sig for end den amerikanske gigant.

Krak har derfor forsøgt sig med en Top-10 liste over de mest trendy søgeord i juni. Med andre ord, hvilke søgninger danskerne har foretaget mest i den forløbne måned.

Helt i top og på en klar førsteplads landede ”jordbær”. Juni er højsæson for den røde favorit spise og afstedkom fem gange så mange søgninger som i maj.

Mange danskere søger på ordet “hækklipning”.

Det gode vejr gav tilsyneladende også danskerne større lyst til at gå ud og spise traditionel dansk mad. Desuden viser et stigende antal søgninger på ord som hækklipning og gulvfirmaer, at mange familier bruger sommertiden til at gøre noget ved hus og have.

Her er Kraks Top-10 i søgeord for juni:

  1. Jordbær
  2. Hækklipning
  3. Redning
  4. Restaurant med dansk mad
  5. Brugtvognsforhandler
  6. Transportvirksomheder
  7. Gulvfirmaer
  8. Shippingvirksomheder
  9. Seniorklubber
  10. Europa

Data til undersøgelsen er renset for søgninger på specifikke telefon-numre og Kraks egne tjenester som f.eks. rutebeskrivele, vejviser og Krak Kort.

Krak er i dag en del af Eniro koncernen, der har hovedsæde i Stockholm og er børsnoteret samme sted. I Danmark udgiver Eniro bl.a. Krak, Proff og De Gule Sider. Hver uge har Eniros digitale tjenester besøg af otte millioner unikke brugere, der udfører 14 millioner søgninger….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hængekøje året rundt