Bedre fås et kontor på hjul næppe

Plantronics hovedtelefon til økonomi pris

Man behøver ikke nødvendigvis ofte over 1.000 kroner for at få fat i et par gode trådløse hovedtelefoner til ens smartphone, tablet eller laptop.

Meget mindre kan sagtens gøre det, viser det nyeste medlem af Plantronics’ BackBeat familie – Model 500 – der koster 729 kroner.

BackBeat 500 er en hovedtelefon, der ligger på øret – ikke en øretelefon, man stikker ind i øregangen. Det giver en generelt højere bærekomfort, og mange mener – også en bedre lydkvalitet.

Plantronics sigter mod det store publikum, der køber deres første par trådløse hovedtelefoner. De vil have god lyd til en fornuftig pris, let betjening og lang batteritid.

BackBeat 500 kører således 15 timer på en opladning – og i seks måneder, hvis man har hovedtelefonerne liggende i ”dyb dvale tilstand”.

De er forsynet med 40 mm drivere og et basrør, der skal give et bredt og dynamisk lydbillede – ikke mindst set i forhold til prisen.

Ørepuderne er bløde og indeholder memory skum, så de husker, hvordan brugere havde dem på sidste gang.

Plantronic nyheden har indbygget mikrofon, så man kan foretage håndfrie telefon opkald med hovedtelefonerne. Mikrofonen kan desuden bruges til stemme-kommandoer af de personlige assistenter Siri på iPhone, Google Now på Android og Cortana i Windows.

BackBeat 500 rummer den nyeste Bluetooth 4.1 teknologi, der kan streame musik trådløst over afstande på 10 meter.  Man kan koble to enheder på ad gangen og selvfølgelig også bruge et kabel med 3,5 mm stik, hvis hovedtelefonernes batteri er løbet tør.

Plantronics trådløse nyhed fås i farverne hvid, grå og mørkegrå. De vil være i danske butikker fra april….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bedre fås et kontor på hjul næppe