Apples nye hovedsæde åbner til april

De er verdens smarteste strømper

Har du (også) problemer med at holde styr på din sokker, eller hvor længe siden de er blevet vasket, kan du nu overlade kontrollen til din iPhone..

I flere år har det tyske firma Blacksocks nu solgt klassiske herre sokker med trådløs teknologi i  – og med stor succes.

Nu er udvalget af de smarte, men ellers ret ukendte beklædningsstykker bleve udvidet: Før fandtes de kun som sorte ankelsokker. Fremover kommer også knæsokker og mere farverige varianter.

Desuden sælger Blacksocks også et stort udvalg af ”u-intelligent” undertøj – altså uden trådløs chip. Det kan være underbukser, t-shirts, forskellige typer sokker og strømper.

Blacksocks Plus indeholder en lille trådløs chip med tilhørende iPhone app. Tyskerne kalder teknologien for Plus+, og den beviser jo, at man kan tage stort set alt på tingenes internet. Ovenikøbet med god mening i.

App’en hjælper f.eks. med at parre de rigtige sokker. Den giver alarm, hvis den ene sok i et par mangler – og man kan sågar få sin smartphone til at huske, hvor ofte man vasker sine sokker.

En af de nyere funktioner er, at Blacksocks kan kontrollere, om sokkernes farve holder. De kan jo slides og miste lidt af f.eks. det sorte, når de har været vasket mange gange.

Så skal man blot tage et foto med sin smartphone af sokkerne, og Blacksocks app’en vil sammenligne deres kulør med en digital farveskala.

Hører man så til de perfektionistiske, kan Blacksocks også fortælle, hvornår man købte sine strømper, hvornår de blev produceret – og om det er på tide at købe nogle nye par.

De kloge sokker er fremstillet af 81 pct. Pima bomuld fra Peru, 18 pct. polyamid og en pct. Lycra fibre. De fremstilles på en fabrik i Italien.

Blacksocks Plus koster 159 euro – ca. 1.200 kroner – for en start-pakke med 10 trådløse par. Med i prisen følger naturligvis adgang til at downloade den tilhørende app. Porto og forsendelse er gratis til Danmark.

Desuden kan man tegne et abonnement – et såkaldt ”sockscription” – så man vil få tilsendt nye sokker med regelmæssige mellemrum….

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Apples nye hovedsæde åbner til april