AKG hovedtelefoner vender tilbage

Vasker du hænder længe nok?

De mange nye krav, som er opstået i kølvandet på COVID-19 virussets indmarch i vores samfund, har fået kreativiteten til at lyse hos mange iværksættere og designere i disse dage.

Vi har f.eks. set ansigts-masker som fremtidens reklame-søjler eller med LED-skærme på, der advarer andre om at holde social afstand. Vi har også set, at der er gået mode-design i de ellers ret klodsede beskyttelses-dragter.

Lumo har tænkt på dét, som alle skal mange gange om dagen – fra småbørn til gamle. Nemlig vaske hænder grundigt med sæbe og/eller des-inficere dem med håndsprit.

Når Lumo ikke er i brug, ligner den en almindelig dispenser med flydende sæbe i. (Foto: Lumo)

Folk glemmer bare ofte, hvor længe og hvor grundigt forpoterne skal rengøres. Det hjælper naturligvis at synge “Happy Birthday” to gange for at nå de krævede 20 sekunder

Det kan lyde meget enkelt og ligetil, men ofte er det jo de små gadges, som er de mest praktiske i dagligdagen. Derfor kan Lumos nye Soap Dispenser sagtens gå hen over blive et hit. Ikke mindst hos børn eller hos voksne, der er for utålmodige til selv at tælle ned i de famøse 20 sekunder.

Lumos nyhed fungerer nærmest som et trafiklys i badeværelset eller køkkenet. Så længe sæbe-beholderen lyser, må man ikke gå videre med andre ting. Kun vaske hænder.

Så effektiv mod virus og smittekim kan en omgang håndvask være. (Foto: Lumo)

Den lysende sæbe-dispenser er opfundet af amerikaneren Brandon Bourn, der til dagligt arbejder som elektro-ingeniør. Han forsøger nu at sætte en storproduktion i gang via gruppe-finansiering på iværksætter platformen Kickstart.

Her kan interesserede forudbestille et eksemplar af den smarte Lumo Soap Dispenser til en særlig rabatpris på 175 kroner….

(Indledningsfoto: Lumo)

(Foto: Lumo)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AKG hovedtelefoner vender tilbage