Huaweis nye P10 bliver en bestseller

Ekster er en tynd pung med fine detaljer

Mange små punge og kortholdere er ikke specielt praktiske at have med at gøre i dagligdagen.

Ganske vist er de mindre end en tegnebog, så man let kan have dem med i lommen. Omvendt har de på grund af (den manglende) plads ikke separate lommer til hvert kort, man bærer rundt på.

Resultatet er et rod af kredit-, medlems- og id-kort, som gør det besværligt at finde det rette, lige når man har mest brug for det.

Den nye Ekster 2.0 kortholder (eller pung) løser den udfordring på en både elegant og facon: Et lille tryk på en knap, og kortene popper ud på række – lige til at tage ud.

Ekster 2.0 fås i to varianter – Parliament og Senate. Begge har den smarte mekaniske ”udløser” og en ”ekstern” strop til at holde pengesedler. Der findes jo folk, som stadig går rundt med kontanter.

Hvor Parliament udgaven af pungen har plads til seks kort, fungerer som en udvidelse eller som enkeltstående kortholder i minimalistisk design. Bruges begge, har Ekster plads til 10 eller 11 kort på samme tid.

Som ekstra udstyr fås Ekster 2.0 med en solcelle drevet lille ”flise”, der forhindrer pungen og dens værdifulde indhold i at forsvinde eller blive glemt.

Så snart pungen og ejerens smartphone fjernes adskillige meter fra hinanden, slår ”flise” og tilhørende app alarm med vibrationer, blink og hørbare advarsels toner.

Endelig er Ekster pungens lommer specielt “polstrede”, så deres indhold af kreditkort ikke kan tappes trådløst og elektronisk – det såkaldte RFID tyveri, som man især kan opleve i udlandet.

Den super tynde Ekster 2.0 pung i læder og i fire forskellige farver. Den koster fra 69 USD eller ca. 450 kroner….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Huaweis nye P10 bliver en bestseller