Alpina smartwatch til dykker fans

Urnen er en grammofon plade

Meget har jeg læst og set om afdødes sidste ønsker.

Folk, der vil have deres urne stående på deres plads ved bordet, mens familien spiser en middag til ære for den afdøde.

Andre vil have deres aske strøet ud over havet. Nogle vil have den sendt ud i verdensrummet. Og nogle lader deres døde krop nedfryse til ekstreme temperaturer i håbet om, at forskere om et par hundrede år kan vække den op igen til en bedre verden.

En helt ny variant er at få sin aske presset ned i rillerne på en grammofon plade.

”(Stay on Earth) and Vinyly” servicen tilbyder at lægge afdødes sidste rester ned i vinylen på en LP, hvor de så kan hygge sig i selskab med noget god musik, som den døde holdt særlig meget af.

Man kan også lægge eksempler på hedengangnes stemme, samtaler med ham eller hende, hundens gøen. I det hele taget lyde, der betød noget for afdøde – eller som pårørende og venner associerer med vedkommende.

24 minutter med afdøde kan presses ned i den specielle vinyl skive, der kan afspilles på alle grammofoner. Personens sidste rester roterer med 33 omdrejninger i minuttet.

Også mere specielle ønsker kan And Vinyly tage hensyn til:

Hvis familien ikke ønsker, at hele afdødes krop skal foreviges i grammofon pladen, kan man nøjes med at sende en legemsdel som aske – feks. det ene ben eller den arm, vedkommende dirigerede musikken med. Resten af asken kan så lægges i en urne og begraves normalt.

Death to Vinyl Records tager 3.000 GBP – ca.   kroner – for at presse en plade af den afdøde. Til den pris får de efterladte så 30 plader med afdødes rester på. Alle i et cover med afdødes foto, yndlings maleri eller favorit tekster på….

Kan man ikke kalde det at dø for fuld musik….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alpina smartwatch til dykker fans