Lad mobilen op med en kuglepen

Alpina smartwatch til dykker fans

Langt de fleste smartwatches på markedet er ret sarte.  De kan ikke tåle stød og er slet ikke vandtætte. I hvert fald ikke, så man kan tage dem med i vandet, endsige dykke.

Schweiziske Alpina er en undtagelse med sit nye Seastrong Horological Smartwatch, som tåler en tur på havsens bund ned til 100 meter.

Naturligvis er der ikke nogen trådløs kommunikation med internet under vand, så her må man nøjes med at se klokken og vanddybden på sit Alpina ur.

Alpina Seastrong Horological Smartwatch følger moden, så det ikke ligner et digitalt smart-ur. Tværtimod er designet som et klassisk dykkerur, og det er mange potentielle kunder nok glade for.

Alle fotos Alpina / Alexandre Pittet

De vil hellere vise frem, at de er dykkere og vandhunde i deres fritid – ikke computer freaks eller fitness narkomaner.

Når Alpina uret kommer op til vandoverfladen eller på land, kan det arbejde trådløst med både iPhone og Android smartphones og f.eks. vise opkald, ankomst af emails, kalender og aftale alarmer eller styre musik afspilning.

Alpina nyheden kan også holde øje med bærerens aktivitets niveau i løbet af dagen, søvn rytmer, advare om for meget fysisk sløvhed eller sørge for at vække sin bruger på det optimale tidspunkt af hans eller hendes søvn forløb.

Endelig kan uret levere gode råd om sundhed via sin ”Dynamic Coach” app, lægge vigtige data i skyen eller vise klokken andre steder i verden via en indbygget ”World Timer”. Praktisk, når man er ude at rejse langt hjemmefra.

Seastrong Horological Smartwatch har et Alpina typisk design med en analog urskive. Urkassen på 44 millimeter er fremstillet i armeret fiberglas, der kan tåle vanddybderne. Dernede i mørket har brugeren glæde af, at Alpina nyheden har en selvlysende urskive.

Det nye Alpina ur fås i fire modeller, hvor man kan vælge mellem urskiver i blåt eller sort og krone i grøn, orange, sort eller marine blå….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lad mobilen op med en kuglepen