Hvad med at købe dit personlige geni?

Så elegant kan en mobil designes

Mange taler om, at nye smartphones er flotte eller ligefrem elegante. Jeg gør det også selv uden at have særlig megen forstand på design og smukke ting.

Den østeuropæiske designer Mladen – nok mest kendt under kunstner navnet Hege – har et særligt øje for at forskønne teknologiske gadgets.

Hege har bl.a. ladet sine talenter spille i forhold til smartphones fra bl.a. HTC, Bugatti, OnePlus, Sony, Motorola og de kinesiske mærker Meizu og Elephone.

Det seneste udspil fra Hege side er forslag til, hvordan Asus kunne gøre sine mobiltelefoner, tablets og laptops endnu mere elegante, end de er i forvejen.

Hege anvender en stilfuld mix af aluminium, børstet metal og læder til sit forslag til en Z-Luxx serie af nye Asus produkter.

Smukt ser det jo ud, og ifølge Hege går den moderigtige linie ikke ud over apparaternes funktion og lette betjening.

Hege mener, at telefoner, tablets og laptops fremover skal sælges forskelligt til kvinder og mænd. Gadges til pigerne skal være hvide, røde og lilla, mens mændene skal arbejde med klassiske grå, sølv og sorte farver.

Heges Z-Luxx er kun et koncept – et flot af slagsen. Asus er ikke involveret. Men måske den taiwanesiske fabrikant skulle. Asus har nemlig planer om at øge sit salg af smartphones fra 14 millioner sidste år til over 20 millioner i år. Flot og anderledes design kunne være en af vejene til den fremgang….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad med at købe dit personlige geni?