Mateo er den intelligente bademåtte

De rigeste mennesker i verden

I Danmark er det familien Kirk Kristiansen bag LEGO, Louis-Hansen klanen bag Coloplast og familien Holch Ponlsen med Bestseller tøjet, der er landets rigeste.

Det er dog ”småting”, de har i formuer og værdier, når man sammenligner med verdens mest velhavende mennesker. LEGO familien er god på ca. 186 milliarder kroner, mens klodens tiende rigeste – Larry Page fra Google råder over knap det dobbelte.

De fleste super-rige er efterhånden velkendte fra mediernes overskrifter. Både fra erhvervs-sektionen og fra sladder-bladene. Det gælder ikke mindst klodens rigeste – Jeff Bezos fra Amazon – der sidste år måtte igennem en kostbar skilsmisse. Den efterlod hans nu eks-kone som verdens rigeste kvinde.

(Infografik: Statista,com)

Jeff Bezos – ham på artiklens indledningsfoto – er samtidig prototypen på den amerikanske drøm om en self-made man. Den 54-årige idemand kan i dag bruge en dollar i sekunder og alligevel blive 4.150 år gammel, inden pengene er brugt. Og så er renter og renters rente slet ikke indregnet. 130 milliarder dollars er 893 milliarder danske kroner er han værd.

Tallene stammer fra den nyeste opgørelse af verdens rige i det amerikanske business medie Forbes. Den yngste i Top-10 er 36-årige Mark Zuckerberg fra Facebook på en global ottende-plads. Hans sans for sociale medier har skaffet ham 62,3 milliarder dollars på kontoen – svarende til 428 mia. kroner.

Forbes celebre Top-10 afslører samtidig, at det er en god idé at satse på IT, internet og mobil-telefoni, hvis man gerne vil blive superrig. Seks af klodens mest velhavende mænd kommer fra tech-verdenen….

(Indledningsfoto til artiklen: Amazon)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mateo er den intelligente bademåtte