Danmark har mange i arbejde

Her er Danmarks bedste mobilnet

I reklamerne har de danske teleselskaber alle superlativerne fremme: Danmarks bedste mobilnet, Danmarks hurtigste, landets laveste priser osv. osv.

Engang imellem dukker der så mere håndfaste fakta op, som afslører, hvad der er op og ned på de mange flotte tillægs-ord og påstande.

Teknologisk Institut leverer sådan en rapport. Instituttet har ganske enkelt målt og vurderet, hvilket mobil-netværk der er det bedste. Konklusionen er, at TDC NET er nummer ét for femte år i træk.

I undersøgelsen har de uafhængige eksperter testet, hvorvidt de forskellige teleselskaber kunne levere en god mobil-netværks-oplevelse på 500 tilfældigt udvalgte målepunkter på tværs af landet. TDC Net toppede med 92 procent

Analysen fra Teknologisk Institut er baseret på 4G-netværkene. Fra næste år kommer 5G sikkert med. Både TDC og de øvrige teleselskaber i Danmark er i gang med at opgradere til 5G. De første 5G telefoner er nu ved at dukke op fra Samsung, så 5G bliver en virkelighed for danskerne senere i år.

Den nye analyse viser, at TDC’s mobilnet har den bedste dækning i Danmark. (Foto: TDC)

Instituttet konkluderer, , at TDC NET ?på landsplan? har ?den bedste samlede mobilnetværksoplevelse?. Især på mobildata skiller TDC NET sig mærkbart ud fra konkurrenterne.

Teknologisk Institut påpeger således, at TDC NET på landsplan leverer hurtigere download og markant hurtigere upload end de øvrige netværk, ligesom der sker færre fejl i dataforbindelsen hos TDC end hos konkurrenterne.

Undersøgelsen er foretaget i perioden 22. oktober til den 11. november 2019. Den definerer bl.a. den gode mobil-oplevelse som 30 sekunders fejlfri samtale, hvor man kan høre modtageren tydeligt. Målingerne omfatter også 10 MB download på 15 sekunder, 10 MB upload på 30 sekunder samt 60 sekunders YouTube video uden ventetid på buffer.

Alle mobilkunder i TDC Nuuday?s netværk kan nye godt af kvaliteten. Det er bl.a. abonnenter hos Yousee, Telmore, TDC Erhverv og Relatel?.

(Indledningsfoto til artiklen: Free-photos / Pixabay)

TDC er i fuld gang med at opgradere sine 4G master til fremtidens 5G mobil-telefoni. (Foto: Uffe Weng / TDC)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Danmark har mange i arbejde