Zenfone 9 er lille og stærk

Termokruset er rigtig smart

(Foto: Auldtok)

Termokrus får man næsten kastet i nakken nu om dage. De sælges i supermarkeder, souvenir butikker, isenkræmmere – selv flere tøjmærker har dem med deres logo på.

Hvad skal man så byde på, hvis man har en idé til et bedre termokrus?

Man kunne som i det nye Auldtok krus indbygge en lille vandvarmer, så kruset kan sende de 350 milliliter væske op på kogepunktet på under 20 minutter.

(Foto: Auldtok)

Det er langsommere end de store elkedler til køkkenbordet, som sidder i stikkontakten,  men betydeligt hurtigere end at bruge f.eks. bilens cigartænder.

Auldtok kører enten på batteri eller på strøm via et USB-C kabel. Opvarmningen sker med 65 watt, så alt efter temperatur har man sit vand i den rette varme på mellem fire og 25 minutter.

Opladningen af batteriet foregår tilmed hurtigere end på de fleste mobiltelefoner. Med 65 watt er termokrusets energi-reserve hurtigt oppe på maksimum igen.

(Foto: Auldtok)

Auldtok har desuden et touch-display i toppen, som gør det nemt at betjene termokruset. Det kan f.eks. være via fire præ-indstillede varme-grader til te, kaffe, instant-supper og kogepunktet.

Alternativt kan man selvfølgelig bruge en app på mobil eller tablet, hvor man indstiller lige præcist de grader, man ønsker. Også køleskabs-kolde, for Auldtok kan som andre termokrus holde sit indhold både varmt og koldt.

Ifølge fabrikanten skal den ønskede temperatur kunne holde i flere timer, og selv efter 12 timer vil varmefaldet være overskueligt takket være en ny type bølgeformet isolations-materiale i krusets sider.

(Foto: Auldtok)

Det smarte termokrus måler 18,4 gange 8,2 gange 8,2 centimeter og vejer 280 gram uden indhold. Kruset er udført i rustfrit stål, og der er plads til 350 milliliter ombord.

Auldtok forsøger i øjeblikket med succes at hente kapital via Crowd Funding på iværksætter portalen Kickstarter. Her er det ønskede beløb overtegnet fire gange.

Interesserede kan fortsat forudbestille det smarte termokrus til en særpris på 49 dollars eller godt 350 kroner. Leverance skal efter planen ske i oktober….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Zenfone 9 er lille og stærk