LG går ind i gaming

Kapløb om 5G masterne

(Foto: 3)

De store danske teleselskaber fører et decideret kapløb om at få opgraderet hele deres eksisterende mobilnet til den nye 5G standard.

I øjeblikket kan man kun være sikker på at få fuld 5G dækning i Danmarks større byer, men også ude på landet forbedres mulighederne nærmest uge for uge.

TDC og YouSee ser ud til at føre an i 5G udrulningen – med Telenor og Telia halsende lige efter med deres fælles mobilnet.

Det fjerde teleselskab – 3 – er kommet lidt senere i gang, men melder nu ud, at det er stærkt på vej. Indtil videre har 3 opgraderet 25 procent af sine mobilmaster til 5G.

Planen hos 3 er, at alle abonnenter vil have adgang til 5G og opgraderet 4G i løbet af 2022. Til den tid vil også 3-brugere over hele landet få glæde af gigabit hastigheder på deres mobil.

Ud over at opgradere sine nuværende master til 5G vil 3 have rejst omkring 100 helt nye inden årets udgang. Planerne lyder på 1.000 nye master, som vil sikre bedre dækning og hurtigere internet.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LG går ind i gaming