Mobil lavet af Tesla

Dyrt at få lys i Bidens juletræ

(Foto: The White House / YouTube)

Det er kun en uge siden, at Energistyrelsen advarede om, at julens mange lyskæder er store strømslugere og gav gode råd til, hvordan familien Danmark kan spare penge på julebelysningen.

Det har man bestemt ikke lyttet til i Det Hvide Hus i Washington, hvor det traditionelle juletræ netop er ankommet fra skovene i North Carolina til præsidentens bolig.

Alene belysningen på det store grantræ koster nemlig 139.000 dollars eller ca. 930.000 kroner, fortæller det amerikanske underholdnings-medie ”TMZ”.

Sådan så Donald Trumps sidste juletræ i Det Hvide Hus ud for to år siden. Det var 30.000 dollars billigere end Joes Bidens i år. (Foto: First Lady Melania Trump / Facebook)

Regningen betales af USA’s National Park Service. Her har man også fundet 171.000 dollars til at gennemføre den traditionelle ceremoni, når præsidenten tænder for juletræet.

I 2020 nøjedes Det Hvide Hus med en virtuel juletræs-fest på grund af Corona. Året forinden blev Donald Trump kritiseret for at formøble 160.000 dollars på julebelysningen.

Igen i år rummer de sociale medier mange negative kommentarer som f.eks. ”Easy to spend people’s tax money” eller ”Money that could be helping those in need but go off.”

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mobil lavet af Tesla