Drik af din laptop

Gør det selv bredbånd

(Foto Steve Buissinne / Picxabay)

Knap er Fastspeed kåret som Danmarks hurtigste bredbånd, før den frække opkomling rusker op igen i den etablerede telebranche.

Det sker med datterselskabet Jetnet, der skal tilbyde bredbånd til absolut lavpris til de mennesker, der kan ting selv og ikke har behov for kundeservice.

Ifølge Berlingske Tidende har Fastspeed hentet inspirationen til Jetnet fra luftfarten, hvor lavpris-selskaber som Ryanair har stor succes med koncepter uden luksus og gratis service ombord.

På sin hjemmeside bekræfter Jetnet den strategi: Selskabet går ganske enkelt efter at have laveste pris på alle internets sammenlignings-sider.

Dermed gården aktuelle priskrig på billige bredbånds abonnementer nok et gear op. Krigen føres først og fremmest af netop Fastspeed og Telenor, der begge har trykket prisen på en 1.000 Mbit pakke til ned under 200 kroner om måneden.

Fastspeed har ladet sig inspirere af Ryanair, da de skabte Jewtnet. (Foto: Nikol Kawulska / Pexels)

Hvor Fastspeed leverer en vis grad af kundeservice og support, skal Jetnet være den rene vare – bredbånd netto.

Jetnet går efter erfarne it-brugere, der kan klare installationen selv og ikke har noget mod at købe en router på egen hånd. Eventuelt kan de leje en router for et mindre beløb pr. måned.

De hastigheder, Jetnet tilbyder, afhænger af, hvor man bor i landet. Derfor kan priserne også variere. Det billigste og hurtigste i øjeblikket er 1.000 Mbit for 199 kroner.

Det bedste, man kan gøre, er at gå ind på Jetnets hjemmeside, indtaste sin adresse og se, hvad selskabet kan tilbyde.

Ligesom Fastspeed lejer Jetnet sig ind på andres kabel- og fibernet. Jetnet har bl.a. aftaler med TDC Net, EWII, Norlys, Nord Energi og Onefiber….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drik af din laptop