Vi køber mange flere pc’er

Apple har ny baby på vej

(Foto: SvetApple)

Først slagtede Apple sin mest solgte mobiltelefon på det danske marked – den lille og ret billige iPhone SE.

Så gik der er par år, inden Apple fortrød sin handling. Næppe på grund af Danmark, men fordi mange andre fik overbevist Apple om, at der er et stort marked for små mobiltelefoner. Måske især hos kvinder, der ikke gider være med i kapløbet om, hvem der har den største (skærm).

Ergo vendte Apple tilbage med en iPhone SE 2020, der er blevet en solid succes. Den var samtidig med til at give Apple smag for at have en iPhone i næsten alle klasser og størrelser. Ligesom ærkerivalen Samsung også har det.

Nu skulle det så snart være tiden at give iPhone SE en opfrisker. Genfødslen af SE 2020 skete den 15 april sidste år, så mon ikke Apple pønser på en lignende dato i år?

De slovakiske Apple specialister regner med, at den nye iPhone SE bliver 100 dollars dyrere end den nuværende. Den koster 400 dollars i USA. (Foto: SvetApple)

Det er en passende afstand til september, hvor Apple traditionelt lancerer næste  generation  iPhones. Og det er et godt tidspunkt at præsentere den nye iPhone SE sammen med f.eks. en ny og superlet MacBook Air og en nydesignet iMac.

Det slovakiske website SvetApple har forsøgt sig med et gæt på, hvad den næste iPhone skal hedde, hvordan den ser ud, og hvilke specifikationer den vil diske op med.

De computer-genererede billeder er rigtig flotte og kunne sagtens ligge meget tæt på, hvordan den endelige iPhone SE i tredje generation træder frem.

Navnet ifølge slovakerne enten iPhone SE (2021) eller  iPhone SE Plus. Jeg kan så bidrage med iPhone SE 3, som florerer livligt i det kinesiske sociale medie WeChat.

(Foto: SvetApple)

Ifølge SvetApple får den nye iPhone baby en OLED-skærm på 5,4 tommer, der kan vise 2.340 gange 1.080 punkter. Det svarer til Full HD+.

Touch ID fingeraftryks-skanneren har Apple gemt i tænd/sluk knappen, ligesom vi har set i f.eks. fjerde generation iPad Air.

Motoren er Apples egen A14 Bionic chip, der går 4 GB RAM at boltre sig på. Lageret fås i størrelserne 64, 128 ig 256 GB.

Som i den nuværende iPhone SE rutter Apple ikke ligefrem med kameraerne. Den nye telefon får et enkelt med en 12 megapixel billedsensor.

Apple sælger i øjeblikket iPhone SE (2020) til priser fra 3.699 kroner. Så snart prisen begynder at dykke, ved vi, at næste generation er tæt på….

(Infografik: SvetApple)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi køber mange flere pc’er