Montblanc til sunde liv

Praktisk til online familien

(Foto: Satechi)

Mange husholdninger har efterhånden samlet et helt arsenal af elektroniske gadges, når alle familiens medlemmer skal serviceres med mobiltelefoner, tablets, laptops, trådløse øretelefoner osv.

Antallet af gadgets i huset er næppe blevet mindre i disse Corona tider, hvor forældrene er sendt på hjemmearbejde, og børnene går i skole online.

I alle disse tilfælde skal de dyrebare gadges have tilført ny energi med meget jævne mellemrum. Dagligt faktisk for de flestes vedkommende.

Selvom moderne trådløs opladning måske sparer en ledning i rumpetten på hver gadget, skal også deres opladere have en ledning i en stikkontakt.

(Foto: Satechi)

Resultatet er som regel en mindre spaghetti-ret af kabler, der sammen med deres gadges fylder et halvt bord eller toppen af en skænk.

Californiske Satechi har et skønsomt udvalg af tilbehør, som bl.a. omfatter musemåtter, usb-hubs, laptop standere osv af udmærket kvalitet.

Den seneste nye Satechi Dock5 er skabt til det gadget-travle hjem eller kontor. Nyheden kan nemlig give strøm til fem USB stik på samme tid plus en enkelt enhed med trådløs Qi opladning. Sidstnævnte kunne f.eks. være trådløse øretelefoner eller et smartwatch.

Satechi stiller smartphones og tablets på højkant, hvilket både er elegant og pladsbesparende. De to kan have USB-C porte og to andre de lidt ældre USB-A stik. Med andre ord kan man også bruge sine ældre gadges i den nye ladestation.

Satechi Dock5 koster 60 US dollars eller ca. 375 kroner. Jeg har ikke set den hos danske forhandlere endnu….

(Foto: Satechi

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Montblanc til sunde liv