Sidder du godt i spillet?

Bedre Samsung lyd i ørerne

(Foto: Samsung)

Nu har trenden i de seneste par år gået i retning af at udvikle stadig mindre øretelefoner, der gerne må indeholde aktiv støjreduktion til at holde larmen ude eller tillade nogle af lydene udefra at trænge ind i øret.

Den anden trend har været, at nye trådløse øretelefoner meget gerne måtte ligne Apples AirPods bestsellere. Dem med ”dråben” hængende ud af øret.

Mange Hi-Fi og musik-entusiaster har til gengæld ment, at lydkvaliteten er kommet lidt til kort i kapløbet p, design og støjreduktion.

Samsung ser nu ud til at være en af de øretelefon fabrikanten, der sætter naturlig og dynamisk lydgengivelse i højsædet.

Galaxy Buds Pro fås i tre farver – Phantom Black, Phantom Silver og Phantom Violet. (Foto: Samsung)

Samsungs helt nye Galaxy Buds Pro kommer nemlig med hele to drivere indbygget i den lille øreprop. Nyheden opfører sig derfor som en to-vejs højttaler i absolut mini-format.

Bas og mellemtone håndteres af en 11 millimeters ”woofeer, mens de høje toner kommer via en 6,5 mm tweeter. Tilsammen skal de ikke bare kunne spille højt, men også renere og med et minimum af forvrængning.

De nye øretelefoner har også et klart forbedret system med tre mikrofoner, der bruges til støjreduktion og håndfri telefoni.

Mikrofonerne er f.eks. udstyret med Wind Shield teknologi, der skal kunne filtrere den ofte ret forstyrrende vindstøj væk fra telefon samtalen.

(Foto: Samsung)

Stemmerne bliver så samtidig klarere og lettere at forstå via et ny-udviklet Voice Pickup kredsløb.

En af de ”eksterne” mikrofoner har desuden et meget højt signal-støj forhold, der hjælper med til at fjerne irriterende baggrunds-lyde.

Alt i alt skal 99 procent af al støj kunne holdes væk, samtidig med at de ønskede toner kan forstærkes med 20 dB. Det lyder godt.

Endelig har Samsung sørget for, at de nye Galaxy Buds Pro kan kobles trådløst til flere signalkilder på samme tid – f.eks. to smartphones. Skiftet kan enten foregå manuelt ved et tryk på den ene øreprop, eller man kan lade automatikken gøre det..

(Foto: Samsung)

Den seneste generation Galaxy Buds er vandtætte efter de skrappe IPX7 specifikationer. De kan med andre ord tåle mere fugt og støj end sved fra brugerens manke.

Spilletiden opgives til fem timer med støjreduktionen (ANC) tændt. Kobler man filtret fra, øges spilletiden til 28 timer.

Husker man at lægge øretelefonerne i den medfølgende bære-æske, når de ikke er i brug, øges spilletiden med 13 timer inklusive ANC eller 20 timer ude,

Samsung Galaxy Buds Pro kommer i butikkerne fra i dag til en pris af 1.699 kroner….

Galaxy Buds Pro matcher både i farver og kvalitet de nye Samsung Galaxy S21 smartphones. (Foto: Samsung)

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sidder du godt i spillet?