Huawei styrtdykker

OnePlus går i pop

(Foto: OnePlus)

I foråret skabte den danske popsanger Mads Langer overskrifter over hele verden, da han kastede sig ud i en række drive-in koncerter.

Det var et smart koncept til at løse forsamlings-forbuddet fra Corona krisen.

Nu er den populære sanger på færde igen. Denne gang har han fået mobilfabrikanten OnePlus til at gå med på et andet spændende koncert format.

Mads Langer vil nemlig holde en virtuel 360 graders koncert i en iglo-lignende kuppel, der er bygget af lutter 5G smartphones.

Sådan kommer den utraditionelle koncert scene til at se ud, hvor 50 mobiltelefoner sidder uden om kunstneren som i en kuppel. (Tegning. OnePlus)

Koncerten optages på OnePlus telefoner og vil blive live-streamet på OnePlus’ Instagram profil her og på Mads Langers YouTube kanal her.

Hvor koncerten finder sted, er hemmeligt lige nu. Kun ved vi, at det sker udendørs. Datoen vil blive offentliggjort på OnePlus’ Instagram profil i begyndelsen af december.

Mads Langer fans kan til gengæld vinde VIP billetter til første række og komme helt tæt på popsangeren ved et virtuelt backstage møde.

Konkurrencen foregår på OnePlus’ Instagram-profil, hvor man kan deltage frem til fredag den 27. november kl. 12.00….

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Huawei styrtdykker