De er bedst digitale i Aalborg

Øreringe passer på AirPods

(Misho)

Små trådløse øretelefoner har mange fordele. Først og fremmest, at de netop er små og ikke fylder hele hovedet som traditionelle hovedtelefoner. Desuden klarer de sig uden ledninger.

Den største ulempe er også, at de er små. Det betyder nemlig, at de let falder ud af øret og bliver væk. Surt show, når det sker.

Juveler-firmaet Misho i London har fundet en elegant løsning. Mishos nye øreringe fungerer både som smykker og som ekstra sikring af ens øretelefoner.

Misho har flere varianter af sine Pebbles Pods øreringe, der primært er designet til Apples populære AirPods. De udnytter, at Apples øretelefoner har den karakteristiske ”tåre” hængende under øret.

AirPods er verdens bedst sælgende øretelefoner, så det er ret oplagt, at Misho satser på dem. Apples design bliver dog også kopieret i stor stil. Derfor vil Pebbles Pods øreringene sikkert også passe til ”imitaterne”.

De smarte øreringe fås i modellerne Pebble Pods, Minimal/Active Tall Pods og Minimal/Active Tiny Pods. De koster alle fra 121 US dollars for et sæt eller omkring 770 kroner….

(Misho)

 

(Misho)

(Misho)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De er bedst digitale i Aalborg