Hvem tjener mest i Hollywood?

Facebook bekæmper Corona løgne

(Skærmbillede: Facebook)

Når man er verdens største sociale medie med over 2,7 milliarder brugere, kan det ikke undgås, at en masse bullshit og falske ínformationer strømmer rundt i netværket.

Facebook forsøger nu at stramme op omkring Corona. Det skal være sværere at dele forkerte oplysninger om pandemien. Det er slemt nok, at virusset spreder sig overalt.

Facebook er derfor ved at indføre et pop-up vindue, der dukker op, hver gang en bruger deler et link til Corona relateret indhold.

I pop-up vinduet vil man bl.a. kunne se detaljer om, hvem der har postet det COVID-19 indlæg, man vil linke til.

(Skærmbillede: Facebook)

Vinduet viser også, hvor gammelt det pågældende indlæg er – og henviser i øvrigt til Facebooks eget Corona Information Center.

Ved at lægge det ekstra filter ind håber Facebook at bremse spredningen af forældede eller utroværdige oplysninger om COVID-19.

”Folk vil lettere kunne forstå online indholdets oprindelse og aktualitet, før de deler det videre,” skriver Facebook.

Hvor stor udfordringen er at holde falske historier borte fra Facebook blev understreget tirsdag, hvor det sociale medie fortalte, at havde fjernet syv millioner poster om Corona virus.

Desuden har Facebook sat ”fakta tjek” labels på 98 millioner indlæg….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvem tjener mest i Hollywood?