HybridDrive giver luft på laptoppen

Google dropper aprilsnar

Om et par dage er det første april, og så plejer vi at være på vagt for ikke at falde i med begge ben på mere eller mindre gode aprilsnar. Spørgsmålet er, om vi overhovedet får nogen at se. Eller om folk finder det upassende at gøre grin, når verden jo egentlig er trist til mode på grund af Covid-19 pandemien.

En af verdens mest kendte aprilsnar-kreatører – Google – har i hvert fald meldt officielt fra. Google plejer ellers at være leverings-dygtig i flere April Fools hvert eneste år.

I en intern mail rundsendt til koncernens ansatte har Googles globale marketing-afdeling meddelt, at man bør droppe aprilsnar i år af respekt for Covid-19 ofrene og de mange, der kæmper en krig mod virus-pandemiens udbredelse:

Our highest goal right now is to be helpful to people, so let’s save the jokes for next April, which will undoubtedly be a whole lot brighter than this one. We’ve already stopped any centralised April Fool’s efforts but realise there may be smaller projects within teams that we don’t know about. Please suss out those efforts and make sure your teams pause on any jokes they may have planned – internally or externally.”

Mon ikke de fleste andre it- og internet-firmaer følger Googles eksempel, selvom den 1. april så bliver noget mere kedelig end normalt. Det samme gælder de danske avisers og tv’s traditioner for aprilsnar.

I forvejen kan det nogle gange være svært at adskille, hvad der er sandt og usandt i den overflod af Corona nyheder og tal, som skyller ind over os hver dag….

(Indledningsfoto til artiklen: Alexas Fotos / Pixabay)

(Skærmbillede: Ubergizmo)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HybridDrive giver luft på laptoppen