Tast som i gamle dage

Hvor lang tid tager en succes?

Der er mange, som mener, at tiden går meget stærkere i dag end for bare få år siden.

Når det gælder computere og mobiltelefoner, er det uden tvivl korrekt. En ny analyse fra Visual Capitalists påviser, at det også er tilfældet med så mange andre ting i denne verden.

For eksempel tog det kun 19 dage for kultspillet Pokemon Go at nå 50 millioner brugere, der vandrede rundt i gader og haver – med næsen i smartphone skærmen for at fange monstre.

Da den tyske Graf von Zeppelin grundlagte verdens første flyselskab i 1909 – dengang med enorme luftskibe – tog det 64 år, inden passager nummer 50 millioner satte sig i et rutefly.

(Grafik: Statista.com)

Denne nye infografik fra Statista viser, at innovationerners hastighed bestemt ikke er ensbetydende med, hvor hurtigt de bliver accepteret og anvendt af publikum.

Til gengæld vil innovationer og opfindelser, at mennesker bliver mere og mere forbundet til hinanden via teknologi. Ikke nødvendigvis bedre ”connected”, men i hvert fald i kontakt.

Tag f.eks. internet. Det tog syv år, før 50 millioner havde det i brug. I Facebooks tilfælde tog det fire år – og dengang, man fik elektricitet – hele 46 år. For slet ikke at nævne telefonen, som skulle bruge 50 år for at blive rigtig udbredt.

Tankevækkende….

Det tog 14 år, før 50 millioner mennesker brugte en computer.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tast som i gamle dage