Sydkorea er bedst til 4G telefoni

Moder Sol og den nye Apple

Apple slår de store reklametrommer for, at den nye og kostbare iPhone X telefon kan oplades trådløst – som Apples første.

Well – trådløs opladning har adskillige Android telefoner kunnet tilbyde i flere år. Så forhåbentligt har iPhone X meget mere og andet at diske op med.

Og hvad skal man i det hele taget med trådløs opladning, når man få iPhone X til at lade sig selv op – med gratis stråler fra solen eller en tændt bordlampe?

Apples originale cover i blank glas har Caviar erstattet med et af titanium og kanter i ægte 24 karat guld.

Ideen kommer fra den russiske ”mobil-forædler” Caviar, der er god til at finde på usædvanlige ting. Sidst, jeg skrev om Caviar, lancerede russerne et iPhone X cover i ægte guld, rav eller minkpels. Desuden kan man bl.a. købe iPhones pyntet med indgraverede portrætter i guld af Vladimir Putin eller Donald Trump.

Caviar har anbragt solpanelerne på bagsiden af iPhone X. Det er ikke ligefrem kønt og går hårdt ud over den nye Apple-telefons smukke ryg af poleret glas.

Russerne kompenserer for det mode-rigtige tab ved at forsyne deres iPhone X med solide rammer i ægte 24 karat guld hele vejen rundt. Desuden erstattes bagside-panelet i glas af et i titanium, der nok er mere holdbart end Apples egen.

Kanterne på den solsikre iPhone X er lavet af ægte guld.

Dertil kommer jo den fordel, at den russiske variant er noget mere praktisk og ikke løber tør for strøm så hurtigt som en ordinær Apple super telefon.

Resten af den russisk-tunede iPhone X er helt original som fra Apples fabrik i Kina. Skærmen er den samme flotte nye i OLED kvalitet, og telefonen leveres selvfølgelig med Face ID ansigts genkendelse. Mon den virker lige så godt på russiske og asiatiske åsyn som på danske eller amerikanske?

Caviar fortæller, at man har ladet sig inspirere til den soldrevne iPhone X af tre historiske skikkelser – Ilona Nikola Tesla (opfinderen af vekselstrøm), Steve Jobs og Ilona Mask – sidstnævnte måske et russisk kælenavn for Elon Musk.

Caviar iPhone X Tesla koster 259.000 rubler svarende til ca. 31.500 kroner – tre gange så dyrt som den store udgave af Apple telefonen….

Hvis en iPhone X med solceller på ryggen ikke lige er sagen, kan Caviar levere en version af Apples nye supermobil beklædt med ægte minkpels.

Eller hvad ville I sige til en iPhone X med ryggen af rav fra Østersøen?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sydkorea er bedst til 4G telefoni