Adidas fejrer Oktoberfest

Der står Facebook på det hele

De 10 mest eftertragtede Android apps blev downloadet 343 millioner gange i august. Seks af dem kom fra Facebook koncernen.

Det viser de nyeste tal fra analysefirmaet Priori Data. De afslører samtidig, at Facebook apps sad på de fem øverste pladser i den globale Top-10. Det kan man da kalde en dominans på Android smartphones og tablets.

WhatsApp var verdens mest populære Android app i august. Hele 88 millioner downloadede besked-programmet, der mærkelig nok ikke er særlig udbredt i Danmark. Herhjemme er ”søsteren” Facebook Messenger meget mere udbredt.

Indkøbs-app’en Wish var den store højdespringer i august

Hvis man lægger tallene sammen for WhatsApp, Instagram, Messenger, Messenger Lite, Facebook og Facebook Lite, sad Mark Zuckerberg og co. på 274 millioner downloads af Android apps i august.

Messenger Lite og Facebook Lite kender vi ikke rigtigt på det danske marked. Disse ”slimline” versioner er primært beregnet til lande, hvor internet-linier og mobilnet er meget langsomme – f.eks. i Afrika, Sydamerika og Asien.

Top-10 for august minder meget om den tilsvarende Android oversigt for juli. Dog er Snapchat og Spotify rutsjet nogle pladser ned på hitlisten, mens indkøbs-app’en Wish er drønet ind på 6. pladsen med næsten 22 millioner Android downloads i sidste måned.

Ifølge Wish bruger over 200 millioner mennesker i dag app’en på iPhone og Android til at købe trendy ting og modevarer mellem 50 og 80 pct. billigere end i fysiske butikker….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Adidas fejrer Oktoberfest